Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání plné zvratů proveřilo kardiovaskulární systém všech skalních fanoušků jiřické Benfiky


Branky


0

Ta nastoupila především v obraně v kombinováné sestavě, kdy se na pozici stopera postavil jindy hrotový útočník prvního týmu Petr Příhoda a na postu beka si odbylo premiéru obvyklé levé křídlo David Čepl. Sestava byla tedy lazena více než ofenzivně a očekávalo se jasné vítězství domácího týmu, zvláště když Vyskytná v dosavadních pěti kolech navybojovala jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Avšak tlak Jiřic byl v prvním poločase pouze platonický. Několik střel zpoza šestnáctky novopečeného domácího stopera ohrožení branky hostů nepřineslo a tak přišel zasloužený trest. Po chybě v rozehrávce na levé straně hřiště se dostala Vyskytná k brejku, který neomylně zakončil Souček.

 

Zaskočení domácí se jen těžko dostávali do hry a ztráceli míče v jednoduché kombinaci. Po další takové situaci se hosté dostali k nákopu, který zapadl přesně za záda jiřické defenzívy a pro kanonýra Součka už bylo jednoduché dostat míč do sítě za bezmocného Zabloudila. Poločasové skóre tak překvapivě ukazovalo 2:0 pro hosty.

 

Do druhého poločasu však ze strany Jiřic nastoupil zcela jiný tým, který zjednodušil hru a začal se dostávat do brankových příležitostí. Jednu z nich proměnil i po delší absenci se navrátivší rychlík Hrůza a nastartoval domácí k obratu. O vyrovnání se postaral vzápětí matador Hložek a zdálo se, že Jiřice v klidu dokonají obrat. Ale Vyskytná nechtěla dát body lacino! Dokonale využila ztráty koncentrace a mezer v domácí obraně, když během dvou minut získala zpět dvoubrankové vedení.

 

Trefil se Štangl a výstavní ranou do šibenice uzavřel hattrick Souček. Hostující špílmachr si bohužel v zápětí v souboji s domácím bekem poranil koleno a musel být střídán. Od té doby byl zápas čistě v režii domácího SK. Za záda bezmocného brankáře Vyskytné postupně dostal míč znovu Hložek, následně se dvakrát trefil kapitán týmu Jiří Rohovec a konečné skoré na 7:4 pro domácí stanovil David Čepl.

 

Domací fanoušci tak nakonec odcházeli nejen občerstveni výbornou klobáskou z udírny, ale také spokojení s vítězstvím domácího celku, který po dlouhé době ukázal bojovnost a vůli po vítězství.

 

Autor: Jakub Vincenc



Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Tůma [-] , M. Petřík [-] , M. Hájek [-] , J. Hrůza [-] , J. Frantál [-] (52. J. Zadek [-] ) , J. Záviška [-] (62. P. Maděra [-] ) , P. Hložek [-] , D. Čepl [-] , J. Rohovec [-] , P. Příhoda [-]

TJ Sokol Vyskytná
H. Bína [-] - J. Štěpán [-] , L. Souček [-] (55. M. Přibyl [-] ) , J. Štangl [-] , V. Fila [-] , D. Šustr [-] , D. Krejčí [-] (67. P. Valenta [-] ) , P. Blažek [-] , P. Vondrák [-] , P. Fíla [-] (67. J. Roubíček [-] ) , P. Blažek [-]

ŽK: 61. P. Příhoda , 79. M. Petřík - 32. V. Fila .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.