Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín se po přestřelce se Strmilovem posunul na poslední místo


Branky


0

Poslední okresní přestřelku mohli vidět diváci v Popelíně, kam zajížděl Strmilov. Hosté nakonec domácí přestříleli a posunuli je až na poslední místo tabulky. Strmilov se výhrou posunul na pěkné čtvrté místo, přesto že měl spostu zraněných hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V závěrečném 26. kole OP jsme sehráli zápas s mužstvem Strmilova. Do zápasu jsme vstoupili dobře a brzo se ujali vedení. Hosté ale zanedlouho stav srovnali. Hrál se fotbal od branky k brance a během chvíle padly další tři branky a do kabin jsme šli s jednogólovým náskokem. Druhý poločas byl z naší strany špatný, strmilovští vsítili 3 góly a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Nám se pak jen podařilo upravit skóre na konečných 4:5.




Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Neuber [-] , P. Pacholík [-] , V. Mácha [-] - O. Vlásek [-] , J. Snížek [-] , F. Slavík [-] , J. Dolák [-] , D. Kučera [-] - P. Peltan [-] (71. J. Poláček [-] ) , O. Doležal [-]

TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - T. Holec [-] , J. Dvořák [-] , L. Fojtů [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-] (67. M. Tuček [-] ) - D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] , J. Hanzal [-] (54. A. Bláha [-] ) - M. Novák [-] , O. Nečeda [-]

ŽK: 65. M. Lehejček , 65. L. Fojtů .
Hráči zápasu: O. Vlásek - D. Hanzal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MAŇHAL ING. Jan, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.