0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klikov se s přeborem rozloučil prohrou s Velenicemi


Branky


29. R. Mikudim , 90. J. Mikl
0

Domácí již postupující Blesk Klikov přivítal na svém hřišti Lokomotivu České Velenice. Obě mužstva si jistě chtěla udělat pěknou dokopnou a neprohrát. Po zodpovědném výkonu se ovšem radovali hostující hráči a pojistili si bronzovou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu trefil Mikudim

Souboj prvního a třetího týmu tabulky začali lépe hosté z Českých Velenic, kteří si vytvořili nějaké šance, bohužel pro ně je neproměnili. Asi ve 30. minutě po domácí hrubé chybě u brankové čáry hosté vstřelili gól na 1:0, autorem branky byl Roman Mikudim. Jediná klikovská větší šance v prvním poločase byla z přímého kopu, když Čapka vychytal skvěle hostující gólman Maroušek. Žádné další branky nepadly a poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího týmu.  

Těsně před koncem přidal pojistku Mikl

Druhý poločas hosté trochu povolili a domácí si vytvořili nějaké šance, bohužel pro ně ani jedna nedopadla vstřeleným gólem. Hosté si vytvořili ještě poté několik šancí, které buď zlikvidoval gólman Wollner a nebo šly střely mimo branku. Nakonec asi v 90. minutě kopali hoste trestný kop na úrovni vápna, který nádherně k tyči hostující Jiří Mikl proměnil. Klikov si tak trošku posledními zápasy sezonu zkazili ale i tak ji berou za velmi úspěšnou a můžou se těšit na nové soupeře do 1. B třídy. Lokomotiva České Velenice si výhrou udržela velice pěkné třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
David Melichar (hráč): Fotbal začali lépe hosté, kteří si vytvořili nějaké šance, bohužel pro ně neproměnili. Asi ve 30. minutě po naší hrubé chybě u brankové čáry hoste vstřelili gól na 1:0. Jediná naše větší šance v prvním poločase byla z přímého kopu když Čapka vychytal skvěle hostující gólman. Poločas 1:0. Druhý poločas hoste trochu povolili a my si vytvořili nějaké šance, bohužel pro nás ani jedna nedopadla vstřeleným gólem. Hosté si vytvořili ještě poté několik šancí, které buď zlikvidoval gólman Wollner a nebo šla střela mimo branku. Nakonec asi v 90. minutě kopali hoste trestný kop na úrovni vápna, který nádherně k tyči hostující hráč proměnil. Trošku jsme si posledníma kolama sezonu zkazili ale i tak ji bereme za velmi úspěšnou a těšíme se na nové soupeře do 1.B třídy




Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] , O. Podojil [-] - V. Čapek [-] , J. Lochman [-] , D. Melichar [-] , V. Soudek [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (83. J. Němec [-] ) - Z. Zegermacher [-] , M. Mužík [-] (74. M. Mašek [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - J. Bittengl [-] , T. Kopecký [-] - R. Mikudim [-] - F. Dvořák [-] , K. Janda [-] , M. Banašík [-] (66. J. Latifi [-] ) , F. Malaník [-] (46. R. Schmidt [-] ) , R. Banašík [-] (58. J. Švec [-] ) , M. Srpek [-] , M. Varšányi [-] (58. J. Mikl [-] )

ŽK: 43. D. Wollner , 48. J. Lochman , 88. Z. Zegermacher - 15. J. Bittengl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bumba František - KOLLMANN Jaroslav, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.