Novosedly porazily Kunžak rozdílem třídy


Branky


0

Hostující Kunžak, který vypadal na začátku jarní části jako jeden z celků, který se bude prát o příčky nejvyšší, tak se poslední zápasy nemůže potkat s formou a tentokráte dostal tři branky od domácích Novosedel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil bez branek

Jako první v utkání zahrozili hosté, když Winkler mířil hlavou nad břevno Michalovi branky. Chvilku nato střílel Voldřich pouze do náruče golmana Janáka. Poté se hra odvíjela pouze mezi vápny až v 35. minutě opět nebezpečně střílel domácí Voldřich. Pak se pěknou střelou prezentoval i hostující Bursík. Šance se střídaly na obou stranách. Napřed měl šanci domácí Kubo a pak i kunžacký Lukáš Janák. První poločas vyložené šance nepřinesl a zbytek pochytali pozorní gólmani. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Tři branky padly ve druhém poločase

Druhý poločas už byli aktivnější domácí fotbalisté. Pět minut po přestávce utekl Volřich, jeho střelu vyrazil Janák pouze ke zcela volnému Martinu Hladílkovi, pro kterého nebyl problém uklidit míč do prázdné brány. Za dvě minuty šel  Kroupa úplně sám na golmana Janáka, tem mu jeho lob vyrazil před Kuba, ale jeho střela šla mimo tyče. Po deseti minutách Novosedly kopaly roh a Kroupovu jedovku vyrazil Janák opět na roh. Ten kopal Smítka na přední tyč a Radek Kubo hlavou pod břevno poslal domácí do dvougolového vedení. Pak se také zaskvěl domácí golman Michal, který konečkami prstů vyrazil technickou střelu Sulimenka směřující k pravé tyči. V 68. minutě šel sám na bránu domácí Smítka, ale jeho střela šla pouze do golmana Janáka. Nejhezčí okamžik celého zápasu se zrodil v 72. minutě utkání. Oslavenec Roman Poborský obešel dva protihráče, mírně mu skočil balon, který z 20 metrů napálil a ten letěl po ose břevno- zem- břevno a do sítě. Nevídaná lahůdka. Poté domácí tým hlídal třígolové vedení a v klidu dokráčel k tak potřebnému vítězství.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas se odehrál většinou mezi vápny bez vyložených šancí. Druhý poločas jsme už byli aktjiivnější. Znovu nám pomohlo střídání Vlasty Smítky, který naši hru dopředu výrazně oživil. Třetí gol byla neskutečná paráda v podání Romana Poborského. Dnes se trefili hlavně ti, kteří se už potřebovali trefit a z toho mám radost, jako z výkonu celého týmu. Na druhé straně bych pochválil golmana Janáka, který ještě zlikvidoval spoustu našich vyložených šancí.

TJ Kunžak
Pavel Janák: V zápase proti Novosedlům nám z různých důvodů chybělo 8 hráčů, proto do utkání nastoupili i tři dorostenci, kteří už měli v nohou dopolední zápas. Na výkonu našeho mužstva se absence několika klíčových hráčů projevila a Novosedly s postupujícím časem převzaly otěže zápasu do svých rukou. Poločas jsme se i přes díry v naší obraně dokázali bránit a vytvořili jsme si i několik šancí. Ale ve druhé půli našim hráčům začali docházet síly, čehož soupeř dokázal využít a vypracoval si velké množství brankových příležitostí a vstřelil nám tři branky. Chtěl bych pochválit především zkušeného Romana Poborského, který mi krásnou střelou o břevno nedal sebemenší šanci zakročit. Za náš tým si svou premiéru odbyl patnáctiletý dorostenec Martin Bursík, který nastoupil do druhé půle v útoku po boku svého bratra Honzy.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: BARTYZAL Vlastimil - ŠŤASTNÝ Jiří, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.