1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov doma jen remizoval se Stráží, přesto si stále drží první místo


Branky


0

Stráž nad Nežárkou která zavítala na hřiště prvního Klikova překvapila bojovností a aktivní hrou a dokázala favorita potrápit a odvézt si hodně cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Klikov začal utkání s jasnou taktikou na Stráž vlítnout, jenže hostující borci mu byli více než dobrým soupeřem. První poločas byl z klikovské strany velmi špatný. Stráž byla lepší, vytvořila si několik velmi dobrých brankových příležitostí. Ve 22. minutě mohli hosté jít do vedení, ale hlavička Koudelky v jasné pozici na malém vápně skončila na břevně. Z následné protiakce Mládek zatáhl míč po levé straně, přihrál Jakubu Lochmanovi a ten tvrdou ranou k tyči otevřel skóre utkání - 1:0. Jenomže místo toho, aby se klikovští uklidnili a začali lépe kombinovat, pokračovali dál v mátožném výkonu. A tak přišel trest v podobě vyrovnávací branky hostů, když rozehraný trestný kop zprava prodloužil hlavou T. Merčák na Jakuba Jančuru, jehož následná hlavička skončila v síti - 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu a domácí měli určitě do druhé půle o čem přemýšlet.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Druhý poločas začali domácí podstatně lépe. Soupeře přitlačili před jeho bránu, ale z mnoha příležitostí branku nedali. Soupeř podnikal rychlé brejky, ale k domácímu štěstí měl také problémy s koncovkou. Ve druhé půli hosté dřeli a vybojovali cenný bod. Jedinou stinnou stránkou utkání bylo vyloučení Zváry v 88. minutě po druhé žluté kartě za faul. Domácí ztratili dva body, což může být v boji o první místo ztráta, ale stále mají náskok před druhou Studenou, i když po předpokládaném jejich nedělním vítězství bude pouze tříbodový. Vzhledem k průběhu zápasu je nerozhodný výsledek asi spravedlivý. Úspěchem pro Stráž je že podali bojovný výkon okořeněný ziskem bodu ze hřiště vedoucího celku průběžné tabulky OP mužů.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: První poločas byl z naší strany velmi špatný. Stráž byla lepší, vytvořila si několik velmi dobrých brankových příležitostí, nastřelila břevno, ale jak to tak bývá, udeřilo na druhé straně. Mládek zatáhl míč po levé straně, přihrál Lochmanovi a ten tvrdou ranou k tyči otevřel skóre utkání. Jenomže místo toho, abychom se uklidnili a začali lépe kombinovat, pokračovali jsme dál v mátožném výkonu. A tak přišel trest v podobě vyrovnávací branky hostů. Druhý poločas jsme začali podstatně lépe. Soupeře jsme přitlačili před jeho bránu, ale z mnoha příležitostí jsme branku nedali. Soupeř podnikal rychlé brejky, ale k našemu štěstí měl také problémy s koncovkou. Ztratili jsme dva body, což může být v boji o první místo ztráta, ale stále máme náskok před druhou Studenou, i když po předpokládaném jejich nedělním vítězství bude pouze tříbodový. Vzhledem k průběhu zápasu je nerozhodný výsledek asi spravedlivý.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Petr Přílepek (hráč): Na hřiště vedoucího týmu tabulky jsme odjeli bez tří hráčů základní sestavy, ale i přesto kluci odehráli kvalitní a bojovné utkání a vytvořili si mnoho šancí. Fotbalisti Klikova spíš bojovali sami se sebou, což hrálo v náš prospěch.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Hynek [-] , M. Mužík [-] (58. O. Podojil [-] ) , Z. Zegermacher [-] - D. Melichar [-] , O. Šetka [-] , V. Soudek [-] , J. Lochman [-] , J. Opelka [-] - Z. Mládek [-] , V. Čapek [-] (87. A. Novodvorský [-] ) -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , T. Koudelka [-] , V. Čurda [-] , L. Stejskal [-] , M. Přílepek [-] (86. O. Oupor [-] ) , J. Jančura [-] , P. Völfel [-] , A. Irschik [-] , T. Merčák [-] , J. Kollár [-] (73. J. Čada [-] )

ŽK: 40. D. Wollner - 66. T. Merčák , 77. M. Zvára . ČK: 88. M. Zvára .
Hráči zápasu: P. Völfel , L. Stejskal , J. Jančura .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.