4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice si s velkým klidem poradily se Suchdolem


Branky


0

Rezerva Suchdola zavítala na půdu Českých Velenic, kde je určitě nečekalo nic jednoduchého a konečný výsledek to také ukázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka z první minuty znamenala vedení

Ihned po první minutě zápasu se "na koně" dostali Veleničtí, kdy domácí útočník prošel přes dva hráče suchdolské obrany a po přihrávce před malé vápno již Jakub Šupák neměl moc práce k proměnění šance - 1:0. Více aktivní byli domácí, kdy každou chvíli hrozili brejkem, kolikrát zakončeným střelou na bránu. Suchdol se také do pár šancí dostal, avšak branku domácích nejvíce ohrozil za poločas jen třikrát, kdy se do šance dostal hlavičkou M. Dunaj a střelami D. Trmal a L. Štěpánek. Do konce poločasu se již udála jen žlutá karta, kterou uviděl velenický F. Dvořák po okomentování posudku rozhodčího. Do poločasu už branka nepadla a tak se odcházelo do kabin za otevřeného stavu.

Domácí obrat v zápase nepřipustili

Druhý poločas začal téměř stejně jako první. Suchdol inkasoval branku opět v první minutě, kdy se trefil Robin Banašík - 2:0. I když tato gólová situace vznikla nejspíše z offsidové pozice, praporek pomezního Koudelky zůstal nezvednut. Vizuálně měli více ze hry České Velenice, z čehož těžil v 72. minutě Karel Janda a dostal míč za záda brankáře hostů Durka. Výsledková tabule ukazovala 3:0. Snahy Suchdola o vyrovnání neuspěly a vítězství Velenic zpečetil v 89. minutě opět Karel Janda. Zápas skončil s brankovým skóre 4:0 pro domácí, kteří se tak posunuli na čtvrtou pozici v okresním přeboru.

AUTOR: Marek Čáp



Ohlasy k zápasu



Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Zápas se z naší strany velice nepovedl, zejména druhý poločas. Jediné pozitivum je to, že jsme se ihned po první minutě prvního poločasu nesesypali a chtěli vyrovnat. Ovšem jsme se jako dnes a denně opět potýkali s nízkou produktivitou střel a z toho plynoucích gólů. Určitě nebudu jediný z našeho ani velenického týmu, kdo se shodne na tom, že výkon rozhodčích byl velice zmatečný (např. jeden pomezní praporek nezvedne a druhý je jak nádražák), což vám k chuti do hry moc nepřidá.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , M. Srpek [-] , Z. Zlamšídlo [-] , F. Dvořák [-] (50. M. Varšányi [-] ) - R. Schmidt [-] (46. M. Banašík [-] ) , T. Kopecký [-] , J. Mikl [-] (46. K. Janda [-] ) , J. Kotrba [-] (46. R. Banašík [-] ) - J. Šupák [-] (60. F. Malaník [-] ) , R. Mikudim [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - T. Kamiš [-] , J. Brabec [-] (85. J. Panský [-] ) , M. Dunaj [-] , M. Čáp [-] , D. Trmal [-] (63. K. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] , R. Gorný [-] , L. Štěpánek [-] , M. Havelka [-] (58. L. Chládek [-] ) , R. Polák [-]

ŽK: 40. F. Dvořák , 82. M. Varšányi , 86. R. Mikudim .
Hráči zápasu: M. Durek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.