Stráži se daří, tentokráte to odnesly Novosedly


Branky


0

Novosedly nad Nežárkou cestovaly do nedaleké Stráže, kde chtěli navázat na poslední utkání a vyhrát. Jenže domácí se výsledkově zvedají a dal se čekat vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Merčák

V dalším velice důležitém utkání se ujali vedení domácí již ve 3. minutě, kdy se po centru Jana Kozla za obranu trefil z úhlu krásným obloučkem Tomáš Merčák. V 21. minutě se prezentoval pěknou střelou Volfel. Ve 28. minutě nastřelil hostující Voldřich břevno. Za další tři minuty po trestňáku Poborského hlavičkoval Voldřich nad břevno. Poté ještě nebezpečně střílel Smítka, ale jeho střelu vyrazil domácí gólman Jedlička. Těsně před přestávkou musel dvakrát zlikvidovat brankář Michal pěkné střely domácích. Žádná branka již nepadla a první půle tradičního derby se tak hojnému počtu diváků příliš nelíbila.

Domácí nakonec byli šťastnějším týmem

Po přestávce se objevil ve velké šanci Smítka, ale střílel pouze do golmana. V 52. minutě se po centru Stejskala trefil Jan Kozel a bylo to 2:0. Přesně po půlhodině hry zahrávali hosté trestný kop a nejlepší hráč hostů Vlastimil Smítka se trefil hlavou krásně k tyči a snížil na rozdíl jednoho golu. Sílícímu tlaku soupeře čelilo domácí mužstvo s vypětím všech sil. Pak měly obě mužstva po jedné nebezpečné střele. V 77. minutě se po rohovém kopu vytvořil  před strážskou brankou obrovský závar, ale hostům nestačili tři střely na dotlačení balonu do sítě. Pět minut před koncem utkání šli domácí do přečíslení, Stejskal nacentroval na úplně volného Vlastimila Čurdu a ten volejem mezi nohy golmana Michala a upravil na konečných 3:1 pro domácí. Domácí mužstvo tak zvládlo vítězně všechny tři po sobě jdoucí přímé duely s týmy ohroženými sestupem do okresní soutěže a ziskem 9 bodů si v průběžné tabulce OP mužů výrazně polepšilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner (organizační pracovník): První půle tradičního derby se hojnému počtu diváků příliš nelíbila. Po vedoucí brance našeho mužstva mohl srovnat skóre hostující Voldřich, ale jeho pěkná střela skončila na břevně. Brzy po změně stran jsme šli do 2-brankového vedení, které ale dlouho nevydrželo. Nejagilnější hráč hostí Smítka totiž záhy snížil na 2:1 a zavelel k ofenzívě. Sílícímu tlaku soupeře čelilo naše mužstvo s vypětím všech sil. Úlevu přinesla až branka hrajícího trenéra V. Čurdy, který v závěru utkání přišel na hřiště jako střídající hráč. Naše mužstvo tak zvládlo vítězně všechny 3 po sobě jdoucí přímé duely s týmy ohroženými sestupem do okresní soutěže a ziskem 9 bodů si v průběžné tabulce OP mužů výrazně polepšilo.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Do důležitého utkání jsme nevstoupili úplně nejšťastněji a inkasovali velice brzy branku. První poločas se moc pohledný fotbal nehrál, největší šanci měl náš Voldřich, který nastřelil břevno. V druhé půlce už to byl lepší fotbal, hlavně od nás. Za stavu 2:1 při našem velkém tlaku jsme to vzadu otevřeli a z toho pramenil třetí gol. Nemyslím, že jsme byli horším týmem, Stráž byla produktivnější a to dnes rozhodlo. Stále platí, že se na gol strašně nadřeme.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Devera Radek - NOVÁK Jiří, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.