0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Popelín překvapivě loupil v Kunžaku


Branky


0

Favoritem tohoto zápasu byl jednoznačně domácí Kunžak, ale mužstvo si nejspíše vybírá špatnou formu a darovalo velice snado Popelínu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Do utkání kunžačtí vstoupili hodně vlažně, hráčům chyběl pohyb, do osobních soubojů chodili pozdě a Popelín, jež potřeboval body k záchraně jako sůl, je přehrával. Dříve takřka neprostupná obrana, tentokrát v pozměněném složení, kupila poměrně velké množství chyb a Popelín si vytvářel poměrně dost brankových příležitostí a v 35. minutě dokázal převahy využít, kdy se prosadil střelou na přední tyč tváří v tvář golmanovi Janákovi František Slavík. Po inkasovaném golu se domácí zvedli, vytvořili si několik a se a Y. Sulimenkovi se dokonce podařilo brankáře hostí překonat, jenže jeho střelu zastavila tyč. V závěru první půle mohl vedení hostí navýšit z přímého kopu P. Pacholík, ale brankář P. Janák dokázal jeho tvrdou střelu přes zeď vyrazit na roh. Poločas tak skončil překvapivým vedením hostujícího Popelína.

Veliké překvapení se zrodilo ve druhé půli

Do druhé půle se domácí snažili vstoupit aktivněji než do té první, ale v kombinaci se jim příliš nedařilo a tak si vypracovali minimum brankových příležitostí. Při snaze zvrátit nepříznivý výsledek domácí začali útočit ve více lidech a tím i dělali fatální chyby v obraně, kdy chvílemi bránili jen dva domácí hráči a Popelínu tak umožnili chodit do brejků, kdy rozhozenou obranu přečíslovali. V 61. minutě další obrovskou chybu využil Dominik Kučera a svůj samostatný únik proměnil a poslal Popelín do dvoubrankového vedení. O chvíli později v 74. minutě střídající Ondřej Vlásek po dalším úniku chladnokrevně zakončil krásným lobem přes bezmocného gólmana Janáka a stanovil tak konečný výsledek na 0:3. V závěru si Kunžak vytvořil tlak, ale žádná střela se do branky nevešla, střelu F. Korandy zastavila stejně jako v případě Y. Sulimenka tyč. Za zmínku stojí, že v 64. minutě vystřídal L. Janáka teprve patnáctiletý dorostenec Honza Bursík, který si tam odbyl svou premiéru mezi muži. Bohužel ani jeho bojovný výkon s obránci soupeře, kdy nevypustil jediný souboj, ke zvrácení výsledku nevedl. Ale pevně věříme, že za Kunžak odehraje spoustu utkání, ve kterých budou brát tři body a ne soupeř.

AUTOR: Pavel Ferdan



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): V sobotním utkání s Popelínem jsme chtěli odčinit fiasko z předchozího zápasu se Suchdolem. Nicméně tento plán se začal hroutit již před zápasem, kdy kromě dlouhodobě zraněného P. Hynka a Š. Riga jsme nemohli počítat se zraněným T. Kratochvílem, nemocným D. Maškem a T. Fumfálkem, který si plnil své pracovní povinnosti. Do utkání jsme nastoupili v této sestavě: Janák P.- Vopravil, Karpíšek, Winkler, Peterka- Janák L. (64. Bursík J.), Eichler, Hrůza (80. Ferdan)- Koranda (71. Süssenbeck), Sulimenko, Brtník.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 21. kole jsme zajížděli na hřiště Kunžaku. Na krásném pažitu jsme se v prvním poločase prezentovali aktivní hrou, tlačili jsme se před branku domácích a odměnou nám byla v 35-té minutě vedoucí branka, když se trefil Fanda Slavík. Domácí měli možnost stav srovnat, ale z přímého kopu trefili jen břevno naší branky. V závěru první půle mohlo být ještě veseleji, ale Kuba Omasta jen o kousek minul domácí branku. I druhá půle byla z naší strany aktivní a oboustranně se hrál pohledný fotbal. V 64-té minutě se po samostatné akci prosadil Dominik Kučera a zvýšil na rozdíl dvou branek. Poté jsme měli i kousek potřebného štěstíčka, když nás 2x zachránila tyčka. O 3-tí branku se postaral Olin Vlásek, když mazácky přeloboval vyběhnuvšího brankáře domácích. Konec zápasu jsme si již pohlídali a zaslouženě získali 3 důležité body.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Brtník [-] , L. Janák [-] (64. J. Bursík [-] ) , F. Koranda [-] (71. J. Süssenbeck [-] ) , J. Eichler [-] , K. Winkler [-] , R. Hrůza [-] (80. P. Ferdan [-] ) , Š. Peterka [-] , Y. Sulimenko [-] , D. Karpíšek [-] , K. Vopravil [-]

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - T. Mach [-] (67. P. Neuber [-] ) , P. Pacholík [-] , V. Mácha [-] , D. Kučera [-] - J. Snížek [-] , F. Slavík [-] , R. Stejskal [-] , P. Valek [-] (63. O. Vlásek [-] ) - J. Dolák [-] , J. Omasta [-] (81. P. Peltan [-] )

ŽK: 63. Y. Sulimenko - 55. P. Valek , 78. P. Pacholík , 80. J. Omasta .
Hráči zápasu: D. Kučera , R. Stejskal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - HAVLÍK Zdeněk, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.