1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov si odvezl všechny body ze Strmilova


Branky


54. T. Dohnal - 39. R. Plucar , 48. V. Čapek
0

Favorit soutěže Klikov zajížděl na hřiště nevyzpitatelného Strmilova, kterému se sice nedaří podle představ, ale před domácím publikem má svou kvalitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit po půli vedl, ale...

Do utkání vstoupili hosté aktivně. V prvních deseti minutách si vypracovali čtyři velké příležitosti, ale ani jednu z nich bohužel neproměnili. Strmilov se snažil vyrovnat hru, ale moc se mu to nedařilo. Ve 22. minutě Soudek z pravé strany jen těsně minul bránu a ve 28. minutě Čapek postupoval sám na brankaře domácích Přibyla, ale přestřelil. Až ve 39. minutě se konečně prosadil Radim Plucar, hlavičkou k pravé tyči nedal brankaři šanci. Poté si klikovští vytvořili tři jasné šance, které bohužel nedokázali proměnit. Poté se hra vyrovnala a i domácí začali hrozit centry do vápna, což vyvrcholilo ve 30. minutě když golman Wollner předvedl perfektní zákrok a zachránil hosty od gólu. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího Klikova.

Klikov vyhrál, ale od ideálu bylo daleko

Hned na začátku druhé půle po akci Mládka s Václavem Čapkem a po jeho samostatném úniku zvýšil vedení na 2-0 a zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto. Jenomže po této brance se klikovští příliš uspokojili s vedením, místo hry po zemi nakopávali dlouhé míče za obranu domácích, které někdy i se štěstím odvraceli. Strmilov vyrovnal hru a začínal si vytvářet střelecké příležitosti, když jedna skončila brankou Tomáše Dohnala - 1:2. Naštěstí pro hosty byla jejich koncovka žalostná a tak vítězství někdy i s trochou štěstí uhájili. V sobotním zápase se dařilo především Ondřeji Šetkovi, který na místě stopera odehrál velmi dobrý zápas. Své si odehrál také V. Čapek, který svou brankou utkání rozhodl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
TJ Jiskra Strmilov: Ohlas nebyl dodán.

TJ Blesk Klikov
David Melichar: Zápas jsme začali perfektně hrou po zemi a domácí prakticky k ničemu nepustili a vytvořili si několik šancí například Čapek, který běžel sám na gólmana a místo kličky chtěl lobovat gólmana a netrefil bránu poté R. Plucar, který místo hlavičky ve vápně zakončoval nohou a netrefil bránu a třetí pokus mel M. Soudek, který taky mířil mimo. Fotbal se poté vyrovnal. Druhý poločas byl od nás strašný asi jako 70. minut zápasu. Asi u nás stojí všichni svatí, jelikož si jinak nedokážu představit naše tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - T. Holec [-] , J. Dvořák [-] , L. Nořinský [-] , M. Lehejček [-] (68. O. Přibyl [-] ) , T. Dohnal [-] - Z. Popelka [-] , M. Tuček [-] , J. Hanzal [-] - O. Nečeda [-] , M. Novák [-] -

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Hynek [-] , M. Mužík [-] , M. Zavadil [-] (86. A. Novodvorský [-] ) - J. Lochman [-] , V. Soudek [-] , D. Melichar [-] , O. Šetka [-] - R. Plucar [-] (73. J. Němec [-] ) , Z. Mládek [-] , V. Čapek [-] -

ŽK: 39. J. Hanzal , 60. J. Dvořák , 64. T. Dohnal - 88. V. Čapek .
Hráči zápasu: O. Šetka , V. Čapek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - CHVÁLA Michal, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.