Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol překvapila Kunžak


Branky


0

Suchdolské "béčko" přivítalo ambiciózní tým z Kunžaku. Favoritem tohoto utkání určitě byli hosté, ale to jak zápas dopadl překvapilo nejednoho fanouška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šebesta těsně před pauzou vstřelil branku

Tabulkovým favoritem na vítězství byl zcela jistě Kunžak, který soupeři jen zřídkakdy daruje tři body. Po úvodním hvizdu rozhodčího R. Cigáně se oba týmy snažily hrát kombinační hru s občasnými nákopy na své útočníky. Krátce po začátku musel střídat po zranění suchdolský M. Dunaj, místo kterého přišel na hřiště L. Kuchyňka. Netrvalo dlouho a Kuchyňka si vypracoval šanci, kdy šel sám na gólmana hostů. Střela byla umístěna dobře, ovšem k dokonalosti jí chyběly centimetry a tak zazvonila pouze tyč. Kunžak poté hrozil pár střelami z velkého vápna, avšak žádná neskončila v síti. Skóre se podařilo změnit až suchdolskému Radku Šebestovi, který z úhlu ve 45. minutě propasoval míč za záda brankáře Kunžaku. Do šaten se tedy šla Suchdol s jednobrankovým náskokem 1:0.   

Domácí překvapivě berou tři body

Kunžaku netrvalo dlouho aby odpověděl. Ve 47. minutě se Yurii Sulimenko promotal s míčem na noze mezi třemi suchdolskými hráči a vyrovnal na 1:1.  Naděje na vítězství domácích zvýšil v 60. minutě Tomáš Záruba svou tvrdou, dobře umístěnou střelou po zemi a poslal Suchdol opět do vedení - 2:1. Hned o tři minuty později byl ve vápně faulován domácí L. Štěpánek a kapitán Martin Matějček proměnil pokutový kop - 3:1 pro Suchdol. Konečné skóre stanovil hned minutu poté Lukáš Kuchyňka, jež unikl obraně Kunžaku a svou trefou pojistil Suchdolu vítězství. Předčasně bylo tedy rozhodnuto již v 64. minutě. Zápas se dohrál se značnými emocemi, které ovládaly všechny hráče a vygradovaly ve strkanici obou týmů, ale rozhodčím se podařilo situaci uklidnit a zajistit dohrání v relativním klidu. Jako vítěz tedy z utkání vyšel překvapivě Suchdol.

AUTOR: Marek Čáp



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Ačkoliv jsme hodně chtěli zvítězit, věděli jsme, že s Kunžakem to nebude nic lehkého. Naštěstí se nám konečně podařilo střelecky prosadit a zajistit si, pro nás nesmírně důležité tři body.

TJ Kunžak
Pavel Ferdan: Do utkání proti Suchdolu jsme šli posíleni výhrou nad silnou Studenou a chtěli jsme zopakovat bojovný výkon a odvést si tři body. Nicméně od úvodního hvizdu našemu týmu chyběl na hřišti pohyb a chuť hrát. Suchdol, který potřebuje body k záchraně, na nás nastoupil, byl celý zápas lepším týmem, přehrával nás balony za obranu, tím si vytvořil spoustu vyložených šancí a po zásluze bere tři body. V utkání nám velmi chyběl trenér Karel Loukota, jež byl v Paříži na MS, nikdo ze starších hráčů nedokázal tým sjednotit a proto také odjíždíme s prázdnou. V závěru se na našich hráčích projevovala frustrace ze čtyřgólového přídělu a došlo na potyčku s hráči Suchdola. Na závěr mi nezbývá nic jiného než soupeři sportovně pogratulovat k podanému výkonu a popřát mu štěstí do dalších utkání, s tímto výkonem se sestupových příček bát nemusí. Toto utkání musíme hodit za hlavu a připravit se na příští zápas proti Popelínu. Velmi dobrý výkon v utkání podal rozhodčí Roman Cigáň.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - T. Potěšil [-] (3. M. Čáp [-] ) , D. Trmal [-] , M. Matějček [-] , R. Gorný [-] , R. Šebesta [-] (54. P. Dlužanský [-] ) , L. Štěpánek [-] (65. L. Chládek [-] ) , M. Havelka [-] , R. Polák [-] , M. Dunaj [-] (21. L. Kuchyňka [-] ) , T. Záruba [-]

TJ Kunžak
P. Janák [-] - T. Funfálek [-] , F. Koranda [-] (64. J. Süssenbeck [-] ) , D. Mašek [-] (64. K. Vopravil [-] ) , K. Winkler [-] , R. Hrůza [-] (78. L. Janák [-] ) , Š. Peterka [-] , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-] , T. Kratochvíl [-]

Hráči zápasu: R. Šebesta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BICEK Roman, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.