Klikov potvrdil roli favorita a vyhrál s Novosedly


Branky


21. J. Lochman , 87. Z. Mládek (p.)
2

První Klikov přivítal na domácím hřišti Novosedly nad Nežárkou. Domácí si chtěli upevnit první místo v tabulce a porazit houževnatého soupeře. Hosté ale také nutně potřebují bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lochmanova branka znamenala vedení domácích

Hned v 5. minutě měli velkou šanci domácí, ale gólman Michal jejich střelu vyrazil a Voldřich před prázdnou bránou uklidil míč do bezpečí. Ve 12. minutě podnikli domácí rychlý protiútok, ale Soudek jejich akci zakončil slabou střelou. Vzápětí utekl po lajně novosedelský Hladílek, jeho střela byla zlikvidována gólmanem Wollnerem. Ve 20. minutě nacentroval z levé strany Mládek a na zadní tyči číhající Jakub Lochman poslal domácí hlavou do vedení. Za dalších pět minut měl šancí hostující Kubo, ale jeho hlavička šla nad branku domácího celku. Pět minut před přestávkou vyrobil chybu golman Wollner, jeho odkop zblokoval Poborský, míč se dostal ke Kubovi, který tísněn obráncem postupoval na brankáře domácích, který mu jeho střelu vyrazil. Za chvíli domácí podnikli další rychlý protiútok, který zneškodnil brankář Michal. V poslední minutě prvního poločasu se dostali k rychlému kontru také hosté. Poborský přistrčil míč na Hladílka, ten ho zatáhl po lajně, dal zpět na Poborského, ale jeho přízemní volej šel těsně vedle tyče domácích. 

Penaltou v závěru pečetil Klikov své vítězství

Hned dvě minuty po půlce měli velkou šanci Novosedly. Poborský našel centrem ve vápně Kuba, ale jeho přesnou hlavičku vyplácl brankář Wollner skvělým zákrokem na tyč. V 59. minutě vedl rychlý útok Blesku Soudek, který našel Čapka, jeho pokus šel těsně vedle tyčky hostů. Dvacet minut před koncem kopali domácí trestný kop z nebezpečné vzdálenosti, Michal jejich pěknou střelu vyrazil. Tři minuty před koncem utkání nařídil rozhodčí Picka pokutový kop proti hostům a Zdeněk Mládek pěknou střelou nahoru k tyči pečetil vítězství blesku na 2:0.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Podle postavení obou týmů v tabulce to měl být jednoznačný zápas, ale bohužel v posledních domácích zápasech se trápíme a tak tomu bylo i dnes. V prvním poločase jsme sice měli územní převahu, ale naše hra postrádala přesnost v kombinaci, čemuž napomáhal i nepříliš kvalitní terén hřiště. Vypracovali jsme si dost brankových příležitostí, ale chyběla nám větší přesnost a důraz v zakončení. Jedinou výjimkou byla akce z 30 minuty,kdy z levé strany parádně odcentroval Mládek na zcela volného Lochmana,pro které už nebyl problém otevřít skóre zápasu. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve stejném duchu jako v první půli. Naše hra byla neurovnaná, chybělo nám i více pohybu. Hosté za stavu 1-0 nastřelili tyč, měli i nějaké náznaky šancí, ale chyběla jim finální přihrávka. Naše trápení a obavy o výsledek zápasu ukončil až 3 minuty před koncem Mládek, který proměnil pokutový kop po faulu na pronikajícího Čapka. Našim nejlepším hráčem byl dnes Honza Opelka, který na místě stopera s přehledem dirigoval naší obranu. Příští týden zajíždíme k těžkému zápasu do Strmilova a jestliže budeme chtít naplno bodovat, budeme muset náš výkon o hodně zlepšit.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Toto utkání se mi těžko hodnotí. První gol z ofsajdu, druhý z vymyšlené penalty. Naopak my jsme měli kopat jasnou penaltu za ruku v pokutovém území. Klikov byl o něco lepší, ale nemyslím, že by nás nějak výrazně přehrával. Domácí byli hlavně nebezpeční v rychlých protiútocích, které vedli většinou jejich dva nejlepší hráči Čapek se Soudkem. My jsme měli také velké šance. Kubo šel sám na bránu a v druhé půlce jeho hlavičku vyplácl golman Wollner na tyč. U nás bych vyzdvihl výkony Kuba a Hladílka. Nejvíc nás sráží neproměňování vyložených příležitostí. Nejhorší na hřišti byl hlavní rozhodčí, jehož výkon se pohyboval někde mezi tragedií a komedií. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Hynek [-] , M. Mužík [-] , J. Opelka [-] , M. Zavadil [-] - D. Melichar [-] , V. Soudek [-] (77. A. Novodvorský [-] ) , J. Lochman [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (78. J. Němec [-] ) , V. Čapek [-] -

SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] (82. V. Štěrba [-] ) , P. Kreim [-] , D. Šmíd [-] - R. Poborský [-] , D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] - T. Nohava [-] (90. M. Neumann [-] ) , R. Kubo [-]

ŽK: 56. T. Nohava , 90. R. Poborský .
Hráči zápasu: J. Opelka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - KOUDELKA Jiří, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2017 23:03
Naprostá komedie ze strany pana Picka, víc nelze dodat.
7. 5. 2017 12:03
nejslabší hráč byl pan Picka,pořád přemýšlím proč se věnuje pískání.vždyť jsou jiné obory kde nemůže nic zkazit -třeba práce na zahrádce