2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si doma poradila se Suchdolem a odlepila se ode dna


Branky


0

Poslední Stráž přívítala po deštivých dnech rezervu Suchdola. Bylo otázkou zda se vůbec bude hrát. Nakonec zápas proběhl a mírným favoritem byli určitě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Rezerva Suchdola odehrála důležité utkání ve velice silné sestavě prošpikované mnoha hráči A-týmu, jehož domácí víkendový duel byl odložen. Zápas začal poněkud v ostrém nasazení. Souboj střídal souboj a o něco více měli ze hry hosté svou kombinační hrou po zemi. Suchdolští vyslali na strážského brankáře Jedličku nejednu střelu, ovšem jen zlomek z nich měl dobrý směr k otevření gólového skóre. Podobně na tom byli domácí. Největší šanci prvního poločasu měl hostující útočník J. Záruba, kdy lobem poblíž rohu velkého vápna překonal domácího gólmana. Chyběly centimetry aby míč skončil v síti a ne odražený od tyče, jako se tomu ve skutečnosti stalo. Poločas tak skončil bez branek. V první půli sice měli opticky více ze hry hosté, ale v koncovce se nedokázali prosadit. 

Druhý poločas už nabídl i nějaké branky

Druhý poločas byl chudší na nasazení, ale bohatší na vstřelené branky. První branku vsítil krátce po začátku druhé půle domácí Lukáš Stejskal parádní střelou z přímého kopu po faulu na Pavla Chmelaře.  Suchdol odpověděla hned v 54. minutě, kdy propasoval míč do branky domácích střídající Štěpán Kubašta - 1:1. Oba dva týmy motivovala k lepším výkonům vidina tří bodů a nakonec se gólově lépe vedlo domácí Stráži, když se v 76. minutě trefil Tomáš Koudelka, který si naběhl na perfektní přihrávku Volodymyra Rusynky. Zápas byl dramatický do samého konce, ale Suchdolu se ho již zvrátit nepodařilo a domácí si připsali důležité tři body k cestě za záchranou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal (hráč): První půli nás Suchdol poměrně dost tlačila, i když šancí z toho měli málo. My jsme se dostali jen k pár brejkům, u kterých chybělo zakončení. Druhá půle pro nás začala lépe, když jsme šli brzy do vedení. Jenže po pár minutách to bylo zase nerozhodně. Nicméně ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, začali jsme být více na míči a více běhat. Odměnou nám byl vítězný gól na 2:1.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Od začátku jara jsme nasbírali hodně málo bodů, tudíž jsme do zápasu šli s tím, že už musíme vyhrát. Bohužel se stále potýkáme se slabou střeleckou bilancí, načež doplácíme malým nebo dokonce žádným bodovým ziskem, jako tomu bylo ve Stráži.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , P. Chmelař [-] (49. V. Rusynka [-] ) , P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] (89. M. Přílepek [-] ) , J. Kozel [-] , J. Bednář [-] (76. V. Čurda [-] ) , L. Stejskal [-] , J. Jančura [-] , P. Völfel [-] , T. Merčák [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - R. Gorný [-] , J. Záruba [-] , P. Krejčí [-] (46. Š. Kubašta [-] ) , R. Šebesta [-] (64. D. Trmal [-] ) , L. Štěpánek [-] (86. M. Čáp [-] ) , M. Havelka [-] (55. T. Kamiš [-] ) , R. Polák [-] , M. Dunaj [-] , J. Heřman [-] , T. Záruba [-]

Hráči zápasu: T. Merčák , P. Völfel - Š. Kubašta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - NÁPRAVA Miroslav, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.