Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov odvezl všechny body z Hobzí


Branky


0

Domácí Staré Hobzí přivítalo na své půdě trápící se Strmilov, kterému se nedaří úplně podle představ. Obě mužstva vstoupila do jarní části poněkud rozpačitě, ale mírným favoritem byli jistě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vypadalo, že je rozhodnuto

Samotný začátek zápasu hostům úplně nevyšel. Soupeř na ně i pod tíhou jeho postavení v tabulce vlétl a snažil sympatickým způsobem o co nejrychlejší změnu skóre. To se mu málem povedlo a nebýt pohotového zákroku strmilovského gólmana Přibyla mohl vést. Po tomto zaváhání se hostující mužstvo probudilo a začalo hrát fotbal, který skutečně toto mužstvo umí. Jasné zlepšení znamenalo, že se Strmilovu podařilo v krátkém sledu vsítit tři góly díky Davidu Hanzalovi, Tomáši Dohnalovi a Ondřeji Nečedovi. Ten mohl přidat ještě další, ale sám proti domácímu gólmanovi Vlasákovi trestuhodně zklamal. Poločas skončil jednozačným vedením strmilovské Jiskry.

Diváci viděli drama, přesto byl Strmilov úspěšnější

Do druhého poločasu tak mohli strmilovští vstoupit s klidnou hlavou a pohlídat si výsledek z prvního poločasu a to bohužel pro ně také udělali. Opakoval se tak zkrat mužstva, který předvedli již v domácím zápase proti Halámkám. Domácí mužstvo bylo ve druhém poločase lepší v kombinaci, důraznější v soubojích a na míči. Z toho vyplynulo vsítění dvou gólů. O branky se postaral v 65. minutě Bohuslav Brůžek a 76. minutě David Malášek poslal nechytatelnou střelu přímo do šibenice. I přes tento špatný výkon ve druhé půli se hostům povedlo vedení uhájit a získat konečně všechny tři body, jež jsou z pohledu stmilovského mužstva jedinou pozitivou tohoto zápasu. Bohužel dalším negativním bodem tohoto zápasu bylo zranění velké opory gólmana Ondřeje Přibyla. 

Autor: trenér Karel Urbánek



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - V. Zejda [-] , H. Bican [-] - P. Distl [-] , D. Malášek [-] , A. Veverka [-] (68. R. Přikryl [-] ) - B. Brůžek [-] (80. R. Brůžek [-] ) , F. Štibich [-] (56. Z. Bican [-] ) , M. Distel [-] (75. D. Fiedler [-] ) , O. Lička [-] , J. Peterek [-]

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , T. Holec [-] , M. Lehejček [-] (90. R. Kopečný [-] ) - Z. Popelka [-] , J. Kubíček [-] (55. J. Hanzal [-] ) - O. Nečeda [-] , M. Novák [-] , A. Dočekal [-] , T. Dohnal [-] -

ŽK: 90. J. Hanzal .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: JANÁK Pavel - JANÁK Pavel, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.