0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov si odvezl všechny body z Velenic


Branky


0

Utkání mezi sousedy v tabulce naznačovalo, že rozhodnou maličkosti. Ani jedno mužstvo nechtělo prohrát, přesto byli nakonec hosté ze Strmilova šťastnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dočekal rozhodl první poločas

Do Českých Velenic strmilovští nejeli s velkými ambicemi, jelikož jim chyběla spousta hráčů. Dva odešli do vyšších soutěží, další dva se potýkají se zraněními a jeden nemohl kvůli osobním záležitostem. Takže jako první věc musely dát dohromady poslepovanou sestavu. Prvních pár minut to vypadalo, že to bude pro Jiskru debakl, protože veleničtí na ně vlítli jako uragán a hned po pěti minutách mohli vést po samostatném úniku domácího útočníka. Závarů před Přibylovo bránou přibývalo, ale dokázali tlak ustát na výbornou. Postupem času se dostali hosté na chvíli do hry a ve 30. minutě šli z jediné střely na branku do vedení, trefil se strmilovský mladíček Adam Dočekal - 0:1.To bylo z prvního poločasu vše.

Branka v první půli byla jedinou v celém zápase

Druhý poločas začaly lépe domácí Velenice, které se dostaly do velkých šancí. Domácí hráči ale síť za zády kapitáná Přibyla nerozvlnili, maximálně tu za bránou. Podobný obrázek se nesl celý druhý poločas. Domácí se snažili útočit a hosté bránili hubené vedení. Do konce utkání již žádná branka nepadla a Strmilov tak mohl slavit hodně vydřené vítězství. Momentálně bohužel nemají tým, kterým by oslňovali diváky a přehrávali soupeře kombinací. Strmilovští si zaslouží obdiv hlavně za bojovnost, kterou předvedli proti kvalitnímu celku, kterým bezpochyby Velenice jsou. Tři body jsou tak pro ně velmi cennou kořistí a snad je nakopnou do dalších zápasů, hlavně před domácím publikem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
TJ Lokomotiva České Velenice: Komentář k zápasu nebyl dodán.

TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Přibyl (brankář, kapitán): Do Velenic jsme nejely s velkými ambicemi, jelikož nám chyběla spousta hráčů. Dva odešly, do vyšších soutěží, další dva se potýkají se zraněními a jeden nemohl kvůli osobním záležitostem.Takže jsme musely hrát s poslepovanou sestavou. Momentálně nemáme tým, kterým by jsme oslňovaly diváky a přehrávaly soupeře kombinací. Tak to prostě je! Klukům chci poděkovat za bojovnost, kterou předvedli proti kvalitnímu celku, kterým bezpochyby Velenice jsou. Tři body jsou pro nás velmi cennou kořistí a snad nás nakopnout do dalších zápasů, hlavně na domácí půdě.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , J. Kotrba [-] , M. Banašík [-] (70. P. Bambule [-] ) , J. Latifi [-] (46. F. Malaník [-] ) , Z. Zlamšídlo [-] , R. Banašík [-] (27. M. Varšányi [-] ) , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , T. Kopecký [-]

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - T. Holec [-] , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , M. Lehejček [-] , L. Fojtů [-] - Z. Popelka [-] , A. Bláha [-] (86. J. Hačka [-] ) - O. Nečeda [-] , M. Novák [-] - A. Dočekal [-] (62. R. Kopečný [-] )

ŽK: 88. J. Kotrba - 53. D. Hanzal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hanes Tomáš - KŘÍŽ Karel, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.