V. Zejda 85.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Klikova nezaváhal ani v Hobzí


Branky


85. V. Zejda - 23. Z. Mládek , 27. V. Čapek , 52. O. Šetka
0

Staré Hobzí mělo před sebou velmi obtížný úkol, obrat o body lídra z Klikova. Hosté se vezou na vítězné vlně a bylo tak více než jasné, jak asi bude utkání vypadat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Do Starého Hobzí jeli favorizovaný Klikov s tím, že jestli se chce stále udržet na čele tabulky musím naplno bodovat, i když z Hobzí se snadno body nevozí. Hned od začátku bylo jasné, že kombinační hra po zemi na malém a tvrdém hřišti moc nepůjde. Hosté se spíš bránili nákopům od půlky, kterých bylo víc než dost. Až po 20. minutách konečně klikovští dostali míč na zem, rozehráli pěknou kombinační akci, kterou zakončil gólem Zdeněk Mládek - 0:1. Hra se poměrně uklidnila a favorit začínal přebírat kontrolu nad zápasem. Ve 27. minutě si naběhl za obranu Václav Čapek a vstřelil druhou branku v zápase - 0:2. První poločas byl v tedy v režii hostujícího týmu a do druhé poloviny byla jen otázka, zda své vedení navýšší nebo zda budou domácí vzdorovat.

Hobzí přidalo branku a po zásluze si odvezlo všechny body

Druhý poločas opět začali hosté aktivně a v následujících minutách si opět vypracovali slibné brankové příležitosti, které však nedokázali proměnit v pojišťující branku. Ale naneštěstí pro domácí se 52. minutě opřel do míče Ondřej Šetka a z přímého kopu vstřelil již třetí branku klikovských. Domácí brankář Šívr se natahoval marně přesto, že byla standardka z uctivé vzdálenosti. Po této brance měli hosté klid a už se nepouštěli do žádných větších akcí. Domácím se podařilo v závěru jen snížit Vojtěchem Zejdou - 1:3. Překvapení se tedy nekonalo a Blesk Klikov si dokráčel pro tři body. Staré Hobzí má po tomto zápase opět další starosti se záchranou



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
TJ Dyje Staré Hobzí: Komentář k zápasu nebyl dodán.

TJ Blesk Klikov
David Melichar: Do St.Hobzí jsme jely s tím, že jestli se chceme stále udržet na čele tabulky musíme naplno bodovat, i když z Hobzí se snadno body nevozí. Hned od začátku nám bylo jasné, že naše kombinační hra po zemi na malém a tvrdém hřišti moc nepůjde. Spíš jsme se bránily nákopům od půlky, kterých bylo víc než dost, až asi po 20. minutách jsme konečně dostali míč na zem, kterou zakončil golem Z. Mládek hra se uklidnila a začínaly jsme přebírat kontrolu, která vyústila asi po 15. minutách dalším naším golem který zajistil V. Čapek. Po půli jsme si řekli, že nesmíme dostat hned nějaký kontaktní gól, což se nám podařilo a naopak O. Šetka dal z přímého kopu z půlky na 3:0, což nás uklidnilo. Poté měli domácí trochu tlak, ale který vyústil golem až v 85. minutě.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - O. Dokulil [-] , V. Zejda [-] , H. Bican [-] - P. Distl [-] , A. Veverka [-] , D. Malášek [-] - B. Brůžek [-] (70. Z. Bican [-] ) , J. Peterek [-] , M. Distel [-] (75. R. Přikryl [-] ) , O. Lička [-] -

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] , O. Šetka [-] , O. Podojil [-] , R. Hynek [-] - M. Zavadil [-] (70. Z. Zegermacher [-] ) , D. Melichar [-] , V. Soudek [-] (77. J. Němec [-] ) , V. Čapek [-] - Z. Mládek [-] - J. Lochman [-] (46. M. Mužík [-] )

ŽK: 54. Z. Mládek , 88. O. Podojil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - LOULA Vladimír, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.