FOTO: Popelín si doma poradil se Suchdolem


Branky


0

Domácí mužstvo chtělo po prvních nevydařených zápasech konečně naplno bodovat, takže se dalo předpokládat, že zápas bude drama od začátku až do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v prvním poločase viděli jednu branku

Po třech prohraných zápasech chtělo domácí mužstvo Popelína konečně bodovat. Zápas sehráli se soupeřem ze Suchdola. Do prvního poločasu domácí vstoupili aktivní hrou a vytvořili si zajímavé šance. Jednu z nich měli ve 20. minutě, když byl ve velkém vápně zfaulován Jaroslav Snížek, ale hostující brankář Durek penaltu Františka Slavíka vychytal. Do vedení se ale přesto popelínští dostali o patnáct minut později, když se ve 35. minutě prosadil Jakub Omasta.  Do konce poločasu se stav nezměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. 

Dvě branky stačily domácím na tři body

Ve druhém poločase chtěli domácí hrát stejný fotbal jako v prvním poločase. Měli i dostatek gólových šancí, ale neměli to štěstí je proměnit. Konečný výsledek zápasu stanovil střídající Ondřej Vlásek, když minutu před koncem zápasu vyhrál souboj a šel sám na brankáře Durka, kterému nedal šanci - 2:0. Před pěknou diváckou kulisou domácí mužstvo odehrálo zápas, který se přítomným divákům musel líbit. Souboj dvou sousedů v tabulce tedy vyzněl lépe pro Popelín, který přeskočil rezervu Suchdola o dva bodíky. Hostům zatím jarní část nevychází a ze čtyř zápasů mají pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Po třech prohraných zápasech jsme chtěli konečně bodovat. Zápas jsme sehráli se soupeřem ze Suchdola. Do prvního poločasu jsme vstoupili aktivní hrou a vytvořili jsme si šance. Jednu z nich jsme měli ve 20. minutě, když byl ve velkém vápně zfaulován Jarda Snížek, ale hostující brankář penaltu Františka Slavíka vychytal. Do vedení jsme se ale dostali o patnáct minut později, když se ve 35. minutě prosadil Jakub Omasta. Do konce poločasu se stav nezměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. Ve druhém poločase jsme chtěli hrát stejný fotbal jako v prvním poločase. Měli jsme dostatek gólových šancí, ale neměli to štěstí je proměnit. Konečný výsledek zápasu stanovil střídající Ondra Vlásek, když minutu před koncem zápasu vyhrál souboj a šel sám na brankáře, kterému nedal šanci. Před pěknou diváckou kulisou jsme odehráli zápas, který se divákům musel líbit.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Sokol Suchdol nad Lužnicí B: Komentář k zápasu nebyl dodán.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Pacholík [-] , T. Mach [-] , D. Kučera [-] - J. Snížek [-] , F. Slavík [-] (88. O. Vlásek [-] ) , R. Stejskal [-] (29. J. Dolák [-] ) - O. Doležal [-] , J. Omasta [-] (87. J. Poláček [-] ) , P. Neuber [-] - P. Poljak [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - L. Kuchyňka [-] , L. Chládek [-] , D. Trmal [-] , P. Krejčí [-] , M. Dunaj [-] , F. Rácik [-] , R. Gorný [-] , R. Polák [-] (55. K. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] , T. Potěšil [-]

ŽK: 89. O. Vlásek - 44. M. Matějček .
Hráči zápasu: J. Omasta .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: JANÁK Pavel - BOČEK Petr, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.