Studená odvezla všechny body z Novosedel


Branky


3

Studená odjížděla do Novosedel s absencí tří hráčů ze základní sestavy - Lindourek, Pospíšil, Šimánek, což se na výkonu týmu určitě podepsalo. Domácí chtěli po třech remízách konečně vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas branku nepřinesl

Od začátku zápasu hosté předváděli nátlakový fotbal, se spoustou střel a šancí. Vepředu tomu opět něco málo chybělo, aby odehráli klidný zápas. V prvním poločase studenští měli minimálně pět šancí, bohužel neujmula se ani jedna. Hned ve třetí minutě měl šanci Mitas, bohužel přestřelil. V 17. minutě poslal střílený centr na bránu Makovička, Grausam tečoval balón bohužel velmi jemně a domácí golman Michal šanci kryl. Ve 20. minutě přišla první velká šance, kdy po centru Šáry od brankové čáry pod sebe střílel těsně vedle Maška. Uběhla pouze minuta a Šimánek individuálně přešel přes dva soupeře, sám před golmanem těsně minul. V 25. minutě přišla další 100% šance, kdy Grausam sám před golmanem o kousek minul levou tyč. Novosedly si v prvním poločase nevytvořili nic, pouze tři střely z tresťnáku značně mimo hostující bránu. 

Tři body hostům vystřelil Makovička

Ve druhém poločase hosté začali střelou Adamce z rohu, golman Michal ovšem střelu chytil. V 55. minutě Šimánek ve skluzu nezkrotil centr Mitase mezi tři tyče a přestřelil. V 60. minutě přišla rozhodují šance zápasu, kdy si Lukáš Makovička naskočil na střílený roh Šimánka a vymetl tvrdou hlavičkou šibenici. Po vstřelém gólu se studenští trochu zatáhli a Novosedly nadále nakopávaly jeden dlouhý balón za druhým, s čímž hostující obrana v čele s Adamcem a Bartoněm neměla problém. V 70. minutě vyslaly Novosedly první střelu na bránu z uctihodné vzdálenosti. Golman Kadlec ji zvládl zkrotit bez větších problémů. V poslední minutě měli domácí šanci, kdy Šafránek potáhl balon po lajně a zpětnou přihrávkou našel ve vápně Hladílka, ale jeho střelu zblokovali obránci na roh. Na úplně poslední roh se vydal i domácí gólman Michal, ale obránci míč odkopli. Ke konci si Novosedly vytvořili sérií rohových kopů, střela na bránu už ale nepřišla, proto Studená zaslouženě vyhrála 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: V prvním poločase jsme byli pod velkým tlakem. Soupeř měl čtyři nebo pět vyložených šancí, ale nemohl trefit bránu. Ve druhém poločase se už hra trochu vyrovnala. Gol jsme dostali po rohu, kdy jsme nepohlídali náběh Makovičky, který nám hlavou vymetl šibenici. Je to škoda, v prvním poločase přežijeme Šimánkovo velkošance a pak nepohlídáme roh. Ke konci zápasu bylo vidět, že chceme vyrovnat, ale hrozili jsme pouze ze standardních situací. Studená byla lepší a po zásluze vyhrála. Kluci zápas odmakali, ale tentokrát to bohužel nestačilo.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Dnes jsme vyhráli zaslouženě, škoda jen, že zápas nerozhodneme dříve, šancí na to bylo dost. Novosedly měly jednu střelu na bránu, s jejich nakopávanými balóny jsme si poradili. Ke konci nás zatlačili díky sérii rohů, naštěstí jsme vítězství uhájili. Chtěl bych poděkovat fanouškům, že za námi přijeli i s bubnem a celý zápas nás povzbuzovali. Zápas odřídil s přehledem sudí Chvála.



Počet diváků: 111. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - HONZÍK René, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 4. 2017 08:33
doufam že sem nebudete dávat fotky modelek-aby to lépe vypadalo...
16. 4. 2017 18:22
Václave, redaktor přidává k zápasům alespoň ilustrační fotky, aby zápas v přehledu soutěže lépe vypadal. Věříme, že to chápete, děkujeme! :)
16. 4. 2017 17:38
nevím proč sem dáváte pořád foto hráčů,kteří už dávno hrají za jiný tým