1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Klikova zvítězil nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Rezerva Suchdola zajížděla na půdu do nedalekého Klikova. Hosté chtěli konečně naplno bodovat, ale čekal je první tým a lídr okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Mládek

Utkání probíhalo vyrovnaně už od počátečních minut. Šance byly na obou stranách, ale žádná "tutovka" se nenaskytla. Na těžkém terénu se v prvním poločase hrál vyrovnaný fotbal. První velkou příležitost si vypracovali hosté, ale trefili pouze tyč. Poté šel sám na brankáře hostí Melichar, ale jeho střela minula bránu. Ve 36. minutě měl rozhodčí odpískat faul na hostujícího záložníka na rohu suchdolského vápna, ale hvizdu se hráči dočkali až pár sekund poté, ovšem rozhodčí Picka ukázal faul na opačnou stranu - na domácího hráče. Soudek kopal tedy trestný kop z kraje velkého vápna, po kterém se trefil do sítě hostů domácí Zdeněk Mládek. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení domácích.

Druhý poločas branku nepřinesl, Klikov bere všechny body

Celý druhý poločas byli aktivnější hosté, na rozbahněném terénu se lépe pohybovali, měli přesnější rozehrávku, většina odražených míčů končila na jejich kopačkách a tak domácí dostali pod tlak. Naneštěstí pro hostující tým jim chyběla finální přihrávka a když už se dostali k zakončení, tak jejich střely postrádaly přesnost. Velmi dobře pracovala klikovská obrana v čele s brankářem Wollnerem, který letos poprvé udržel čisté konto. Utkání se dohrálo v bojovném duchu obou stran a i s emocemi, které způsobovalo často rozporuplné pískání hlavního rozhodčího Picky. Domácí favorit vyhrál stejným rozdílem jako na podzim a stále si drží první místo v tabulce, i když jen o lepší skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Na těžkém terénu se v prvním poločase hrál vyrovnaný fotbal.První velkou příležitost si vypracovali hosté,ale trefili pouze tyč.Poté šel sám na brankáře hostí Melichar.ale jeho střela minula bránu.Ve 37 minutě po trestném kopu Soudka dopravil míč do sítě Mládek a tak se šlo do kabin za našeho vedení 1-0.Celý druhý poločas byli aktivnější hosté,na rozbahněném terénu se lépe pohybovali,měli přesnější rozehrávku,většina odražených míčů končila na jejich kopačkách a tak nás dostali pod tlak.Ale naštěstí pro nás jim chyběla finální přihrávka a když už se dostali k zakončení,tak jejich střely postrádaly přesnost.Dnes velmi dobře pracovala obrana v čele s brankářem Wollnerem,který letos poprvé udržel čisté konto.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Zápas jsme odmakali co to šlo. Hra se nám dařila od obrany po útok, avšak jsme se opět potýkali s naším největším problémem - finální koncovkou. Utkání se hrálo v bojovném duchu obou stran a i s emocemi, které způsobovalo často zcestné pískání pana hlavního rozhodčího.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Opelka [-] , O. Šetka [-] (46. J. Lochman [-] ) , O. Podojil [-] , R. Hynek [-] - M. Zavadil [-] , D. Melichar [-] , V. Soudek [-] , V. Čapek [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (75. J. Němec [-] ) -

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
M. Durek [-] - D. Trmal [-] (62. K. Trmal [-] ) , P. Krejčí [-] , M. Dunaj [-] (67. P. Dlužanský [-] ) , F. Rácik [-] , R. Gorný [-] , M. Havelka [-] (57. F. Měkuta [-] ) , R. Polák [-] , M. Matějček [-] , T. Potěšil [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 27. R. Polák , 34. T. Potěšil , 77. R. Gorný , 83. P. Krejčí , 88. M. Matějček , 90. F. Rácik .
Hráči zápasu: D. Wollner , Z. Mládek - R. Gorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Picka Pavel - KOŘÍNEK Luboš, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.