1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov vydřel výhru s poslední Stráží


Branky


0

Stráž nad Nežárkou, která se krčí na posledním místě tabulky přivítala Jiskru Strmilov. Hosté odjížděli s jasným cílem, získat všechny body, to se jim nakonec povedlo, ale s domácím soupeřem se trápili víc než by se zdálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit vyhrál první poločas

Utkání s tradičním rivalem přilákalo za krásného jarního počasí rekordní návštěvu sezóny. Natěšení příznivci domácího mužstva se ale bodového zisku nutného k naději na udržení soutěže nedočkali. Začátek utkání se nesl s územní převahou hostující Jiskry Strmilov, která ovšem neskončila brankou. Až ve 44. minutě po výborně zahraném trestném kopu rozvlnil síť hlavou Ondřej Nečeda - 0:1. Obránci Stráže si špatně pohlídali hostující útočníky a svou nedůsledností dovolili Nečedovi skórovat. Do kabin tak odcházeli spokojenější hostující hráči.

Strmilov si odvezl všechny body

Ve druhém poločase se role vyměnily a aktivitu získali domácí, kteří svojí dominanci využili v 56. minutě a přízemní střelou k tyči vyrovnal Petr Přílepek po přihrávce J. Jančury  - 1:1. Poté se hra srovnala a vypadalo to na remízový zápas. Důležitý moment přišel v 80. minutě, kdy po zahraném rohovém kopu rozhodl hlavou David Hanzal po centru Popelky z rohového kopu. 1:2. Konec utkání hosté takticky ubránili a nakonec byli rádi za povinné tři body. Domácí neodkázali urvat ani bod a jsou stále na posledním místě okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner (organizační pracovník): Utkání s tradičním rivalem přilákalo za krásného jarního počasí rekordní návštěvu sezóny. Natěšení příznivci našeho mužstva se ale bodového zisku nutného k naději na udržení soutěže nedočkali. Duel rozhodly dvě jako přes kopírák zahrané standardní situace, kdy po přetažených centrech na zadní tyč nebyli důsledně pokryti hlavičkující hráči soupeře.

TJ Jiskra Strmilov
Tomáš Holec (hráč): Ve druhém jarním utkání jsme zajížděli na půdu poslední Stráže nad Nežárkou. Začátek utkání se nesl naší územní převahou, která ovšem neskončila brankou. Až ve 44. minutě po výborně zahraném trestném kopu rozvlnil síť hlavou O. Nečeda. Ve druhém poločase se role vyměnily a aktivitu získali domácí, kteří svojí dominanci využili v 56. minutě a přízemní střelou k tyči vyrovnali. Poté se hra srovnala a vypadalo to na remízový zápas. Důležitý moment přišel v 80. minutě, kdy po zahraném rohovém kopu rozhodl hlavou D. Hanzal. Konec utkání jsme takticky ubránili. Vyzdvihl bych výkon obránce Jana Dvořáka, který ve druhém poločase přerušil několik nebezpečných průniků domácích a střelce prvního gólu Ondřeje Nečedu.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Přílepek [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Dvořák [-] - D. Hanzal [-] - O. Nečeda [-]

Hráči zápasu: O. Nečeda , J. Dvořák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.