2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hobzí se rozešlo s Kunžakem smírně


Branky


0

Dyje Staré Hobzí, které má záchranářské starosti přivítalo na svém hřišti šestý Kunžak. Domácí i přesto, že je nečekalo nic snadného chtěli zápas zvládnout a před domácím publikem urvat všechny body. Nakonec se oba mančafty musely spokojit jen s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Utkání se hrálo na velmi těžkém, nerovném, terénu, tudíž kombinace byla značně stížena. Domácí byli ze začátku aktivnější a svou jednoduchou hrou a dlouhými balóny za kunžackou obranu je přehrávali, ale paradoxně udeřili jako první hosté. V 7. minutě se k odraženému míči dostal na malém vápně soupeře kunžacký útočník Yurii Sulimenko a míč usměrnil do soupeřovi branky. Hra se poté vyrovnala a šance měly oba týmy. Ve 27. minutě měli hráči Starého Hobzí obrovskou šanci, ale hostující brankář P. Janák výborným zákrokem vytlačil míč na roh. Následný roh už bohužel nedokázali uhlídat, k odraženému míči se uvnitř pokutového území propadl k Františku Štibichovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Po následujících minutách prvního poločasu byly všechny další brankové příležitosti vinou nepřesností způsobené převážně nekvalitním terénem a také díky spolehlivě chytajícím brankářům zastaveny. V 44. minutě měli hosté rohový kop, k zakončení se dostal nestárnoucí Karel Winkler a gólem do šatny vrátil Kunžaku vedení.

Nakonec zápas skončil plichtou

Ve druhém poločase se domácí celek, který nutně potřebuje body, vrhnul všechny síly do útoku, kunžacká obrana vedená Pavlem Hynkem, ale do žádného vážnějšího zakončení hráče Starého Hobzí nepouštěla. V obraně domácích se vytvářela okénka a měli tak šance několika brejků, kdy měl několik šancí Brtník a Sulimenko, avšak žádnou příležitost se jim nepodařilo proměnit. Největší šanci měl Yurii Sulimenko, který mohl navýšit náskok na rozdíl dvou branek. V 70. minutě utekl soupeřově obraně, svým lobem překonal brankáře domácích, ale nastřelil pouze tyč. Po této šanci hosté přestali hrát, soupeř je dlouhými balony zatlačil, vypracoval si několik zajímavých šancí, ale obrana odolávala až do 92. minuty, kdy se opět nepodařilo pokrýt soupeřovi hráče při rohovém kopu a střídající hráč domácího celku Zbyněk Bican hlavou vyrovnal na konečný výsledek 2:2. Na závěr bychom chtěli upozornit, že za hostující tým si v tomto utkání odbyl premiéru teprve patnáctiletý talentový hráč Lukáš Janák, který v 78. minutě nahradil na hřišti autora prvního gólu Y. Sulimenka. AUTOR: PAVEL JANÁK



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: V prvním jarním zápase jsme doma přivítali celek z Kunžaku, se kterým jsme na podzim prohráli 0:2 na jeho hřišti, takže jsme jim měli co vracet. Zápas začal pozvolna, kdy se oba celky praly s těžkým terénem, takže diváci se moc fotbalu nenabažili. Hned v 7. minutě jsme zaváhali po standardce, kdy jsme nechali volného hráče Kunžaku, který zakončil, do naší sítě. Pak jsme začali tlačit, ale díky naší špatné koncovce, jsme nedokázali dlouho vyrovnat. To se nám povedlo ve 27´, kdy se po rohovém kopu prosadil Fanda Štibich, kdy stál jako vždy na správném místě. Do šaten, jsme šli bohužel za špatného stavu, kdy jsme na konci poločasu, dostali po rohovém kopu hostů gól do šatny, kdy se prosadil Winkler. Druhý poločas jsme chtěli vyrovnat, kdy jsme Kunžak tlačili, bohužel nedařila se nám finální přihrávka, proto hosté hrozili z protiútoků, kdy jsme mohli několikrát inkasovat, ale výborně chytající Libor Vlasák nás podržel. Vyrovnat se nám podařilo z úplně posledního rohového kopu v 92´, kdy se prosadil hlavou střídající Zbyněk Bican, a stanovil konečný výsledek 2:2. Důležitý bod, bohužel mohli být tři, ale dobře zachytal Pavel Janák, takže jsme rádi i za ten. Čeká nás těžké jaro, kdy hned příští týden jedeme do Českých Velenic, kde by jsme chtěli brát alespoň bod.

TJ Kunžak
Jiří Süssenbeck: Do zápasu jsme vstoupili rozpačitě, jelikož jsem byli poprvé na klasické trávě. Vzhledem ke "kvalitě" hrací plochy se nám nedařila rozehrávka ani přechod do útoku. Poločas naštěstí skončil 2:1 v náš prospěch. Bohužel ve druhém poločase nás soupeř zatlačil před vlastní šestnáctku, a i když jsme asi 30 minut odolávali, bohužel tři vteřiny před koncem nastavení soupeř srovnal z rohu. Odvážíme si bod, který je vzhledem k průběhu zasloužený, na druhou stranu dostat gól z poslední akce zápasu není zrovna pozitivní.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - H. Bican [-] , M. Bican [-] (70. D. Fiedler [-] ) , V. Zejda [-] - P. Distl [-] , D. Malášek [-] , Z. Fišer [-] - M. Distel [-] , J. Peterek [-] , O. Lička [-] , F. Štibich [-] (72. Z. Bican [-] )

TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Brtník [-] , J. Eichler [-] (74. R. Hrůza [-] ) , D. Mašek [-] (90. J. Süssenbeck [-] ) , K. Winkler [-] , Š. Peterka [-] , Y. Sulimenko [-] (78. L. Janák [-] ) , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-] , T. Kratochvíl [-] (63. F. Koranda [-] ) , P. Hynek [-]

ŽK: 65. Z. Fišer .
Hráči zápasu: L. Vlasák - P. Janák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - HAVLÍK Martin, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.