Strmilov se rozešel s Novosedly bez branek


Branky


2

Novosedly zajížděly do Strmilova s jasným cílem. Uhrát alespoň bod a potrápit domácí mužstvo, což se jim povedlo. Bohužel v zápase se diváci branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

První poločas byl hodně vyrovnaný bez větších příležitostí. Po opatrném začátku získali domácí územní převahu, ale do vyložené brankové příležitosti se nedostali. Nebylo divu, že mužstva odcházela do šaten za bezbrankového stavu. Divákům toho moc nepředvedla. Největší šanci měl hostující tým, když Hladílek běžel sám na gólmana Přibyla, ale ten mu jeho střelu vyrazil. 

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas začali náporem domácí. Hosty několikrát podržel výborně chytající brankář Michal, který se zaskvěl hlavně při střele Nečedy. Pak novosedelští měli nějaké šance, nebezpečná byla hlavně střela Voldřicha. Další hlavní moment přišel v 73. minutě, kdy Novosedly faulovali v rohu vápna a domácí kopali penaltu. Tu zahrával brankář Ondřej Přibyl, ale Michal jeho střelu vyrazil a obránci uklidili míč na roh. Domácí poté stupňovali svůj tlak, ale hosty stále držel skvělý Michal v bráně. V poslední minutě zahrával přímý kop skoro z třiceti metrů Poborský a jeho pokus domácí golman vytáhl těsně nad bránu. Bod ze Strmilova je pro Novosedly velmi cenný. Prim hrálí oba brankáři a proto také nebylo k vidění moc brankových přílěžitostí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
TJ Jiskra Strmilov: bez komentáře...

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas byl vyrovnaný. Největší šanci měl náš tým, když Hladílek běžel sám na golmana, ale ten mu jeho střelu vyrazil. Druhý poločas začali náporem domácí. Nás několikrát podržel výborně chytající Michal, který se zaskvěl hlavně při střele Nečedy. Pak jsme měli nějaké šance i my, nebezpečná byla střela Voldřicha. Další hlavní moment přišel v 73. min.,kdy jsme faulovali v rohu vápna a domácí kopali penaltu. Tu zahrával golman Přibyl, ale Michal jeho střelu vyrazil a obránci uklidili míč na roh. Domácí poté stupňovali svůj tlak, ale nás stále držel skvělý Michal v bráně. V poslední minutě zahrával přímák skoro z 30 metrů Poborský a jeho pokus domácí golman vytáhl těsně nad bránu. Bod ze Strmilova je pro nás velmi cenný. Prim hrálí oba brankáři. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost. Hráč utkání z našeho mužstva jednoznačně brankář Michal, který chytil penaltu a další čtyři vyložené šance domácích.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , L. Fojtů [-] , M. Lehejček [-] - J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] (89. M. Přibyl [-] ) , T. Lemeš [-] (50. A. Bláha [-] ) - - O. Nečeda [-] , T. Holec [-] , M. Novák [-]

SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , D. Šmíd [-] - P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] (88. V. Štěrba [-] ) , L. Voldřich [-] - T. Nohava [-] (80. M. Neumann [-] ) , D. Kroupa [-] , R. Kubo [-]

ŽK: 79. D. Hanzal - 23. D. Kroupa .
Hráči zápasu: K. Michal .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - CHVÁLA Michal, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2017 10:06
Václav Kroupa souhlasím ,ale také bych zmínil slušný výkon Novosedleckeho útočníka, jehož jméno bohužel neznám.
25. 3. 2017 19:39
nejlepší hráči na hřišti byli oba brankaři-Ondra Přibyl a Karel Michal,proto to skončilo 0:0