1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice braly doma pouze bod s prvním Klikovem


Branky


0

Do Českých Velenic přijel lídr okresního přeboru Blesk Klikov. Domácí chtěli i přesto dovést zápas ke třem bodům. V určitých momentech zápasu byli i lepší, ale neměli střelecké štěstí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v prvním poločase branku neviděli

První poločas byl jednoznačně v režii domácího mužstva. Veleničtí si vytvořili minimálně pět brankových příležitostí. Již ve 3. minutě utkání mohli hosté inkasovat, ale domácí útočník Bittengl ve vyložené šanci netrefil zcela odkrytou bránu. Favorit z Klikova působil těžkopádně a domácí branku téměř neohrozil. Na těžkém terénu se domácí hráči lépe pohybovali, jejich přihrávky byly přesnější a tak si vytvářeli další šance. Nebýt výborných zákroků hostujícího brankáře Wollnera a nepřesného zakončování českovelenických hráčů, mohli klikovští jít do kabin za velmi nepříznivého stavu. Branka ale nepadla a tak si přítomní diváci museli počkat do dalšího poločasu. 

Favorit z Klikova byl nakonec rád za bod

Ve druhé části utkání měla hra podobný obrázek. Domácí soupeře přehrávali ve všech činnostech a Klikov se pouze bránil. Bohužel jak se říká: nedáš, dostaneš tentokrát platilo stoprocentně. Z ojedinělého útoku, kdy velenická obrana zaspala také inkasovala, když se trefil kanonýr Václav Čapek. Byla to první a také poslední střela Klikova na domácí branku za celé utkání. Od té doby soupeř zdržoval hru a pouze se bránil. V dalším průběhu zápasu domácí dál stupňovali tlak. Vyrovnat se jim povedlo po pěkně zahrané standardce Jiřího Mikla, kdy skóroval Jaroslav Bittengl. Po vstřelené brance měli domácí dál územní převahu, ale v zakončení již neměli potřebný klid. Hosté se pokoušeli hrát na brejky, ale chyběla jim finální přihrávka. Do konce utkání měli českoveleničtí ještě několik šancí utkání rozhodnout v jejich prospěch, ale bohužel v koncovce byli dnes jaloví. Pro domácí je to určitě ztráta, protože v tomto utkání byli jednoznačně lepším týmem, ale fotbal se nehraje na pohled, ale na góly a Klikov jim tímto dal lekci z produktivity.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: První poločas byl jednoznačně v naší režii. Vytvořili jsme si minimálně pět brankových příležitostí. Největší tutovku měl Jarda Bittengl, kdy po přihrávce Latifiho z pěti metrů překopl prázdnou branku. Soupeř působil těžkopádně a naší branku vůbec neohrozil. Ve druhé části utkání měla hra podobný obrázek. My jsme soupeře přehrávali ve všech činnostech a oni se pouze bránili. Bohužel jak se říká nedáš dostaneš tentokrát platilo stoprocentně. Z ojedinělého útoku, kdy naše obrana zaspala jsme inkasovali. Byla to první a také poslední střela Klikova na naší branku za celé utkání. Od té doby soupeř zdržoval hru a pouze se bránil. Vyrovnat se nám povedlo po pěkně zahrané standardce Jirky Mikla, kdy skóroval Jarda Bittengl. Do konce utkání jsme měli ještě několik šancí utkání rozhodnout v náš prospěch, ale bohužel v koncovce jsme byli dnes jaloví. Pro nás je to ztráta, protože v tomto utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale fotbal se nehraje na pohled, ale na góly a Klikov nám tímto dal lekci z produktivity.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Do dnešního zápasu jsme z různých důvodů nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy, což bylo na našem výkonu znát. Již ve 3 .minutě utkání jsme mohli inkasovat, ale domácí hráč ve vyložené šanci netrefil zcela odkrytou bránu. Na těžkém terénu se domácí hráči lépe pohybovali, jejich přihrávky byly přesnější a tak si vytvářeli další šance. Nebýt výborných zákroků brankáře Wollnera a nepřesného zakončování českovelenických hráčů, mohli jsme jít do kabin za velmi nepříznivého stavu. I druhý poločas začal náporem domácích. V jejich snaze o vstřelení branky je na chvíli trochu přibrzdil gol Čapka v 51. minutě. V dalším průběhu zápasu domácí dál stupňovali tlak, jehož vyústěním byla vyrovnávací branka Bittengla. Po vstřelené brance měli domácí dál územní převahu, ale v zakončení již neměli potřebný klid. My jsme se pokoušeli hrát na brejky, ale chyběla nám finální přihrávka. Dnešní zápas se nám moc nepovedl a tak musíme být rádi za bod. Naším nejlepším hráčem byl David Wollner.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Srpek [-] , T. Zemánek [-] , P. Bambule [-] (46. O. Koller [-] ) , P. Zemánek [-] , R. Mikudim [-] , Z. Zlamšídlo [-] , J. Mikl [-] (84. J. Mikl [-] ) , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] , J. Latifi [-] (80. F. Malaník [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - Z. Zegermacher [-] , J. Drábek [-] , J. Lochman [-] - M. Mužík [-] , V. Čapek [-] , D. Melichar [-] , J. Němec [-] - R. Plucar [-] , Z. Mládek [-] - A. Novodvorský [-]

ŽK: 88. R. Mikudim , 89. J. Bittengl - 32. Z. Zegermacher , 88. J. Lochman .
Hráči zápasu: J. Bittengl , T. Zemánek - D. Wollner .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - CIGÁŇ Roman, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.