3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Popelín si doma poradil se Staňkovem


Branky


0

Staňkov, který minulé kolo deklasoval Suchdol zajížděl do Popelína. Domácí se začínají zvedat a vyhráli poslední dvě kola a tak na to chtěli navázat i proti Hraničářům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve dvanáctém kole jsme na svém hřišti přivítali hráče Staňkova. Chtěli jsme bodovat a potvrdit tři body z minulého kola. Zápas se hrál na těžkém terénu, ale byli jsme aktivní a i tak jsme si dokázali vytvořit šance. V 19. minutě se prosadil po nahrávce Ondra Doležal. I po té jsme byli hrou lepší my a v 32. minutě hostujícího brankáře překonal Kuba Omasta. O dvě minuty později hosté špatně rozehráli a této chyby využil opět Kuba Omasta a dává třetí gól. Do konce prvního poločasu hosté snížili, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1. Ve druhém poločase jsme polevili a hosté si vytvořili několik šancí, ale nedokázali je proměnit. V 74. minutě byl vyloučen hostující hráč, ale početní převahu jsme nedokázali využít.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Zápas v Popelíně se hrál na těžkém bahnitém terénu, což více vyhovovalo pohyblivějším domácím, než našemu technickému mužstvu. V průběhu první půle měli domácí více ze hry a po našich individuálních chybách se dostali v krátkém rozmezí do tříbrankového vedení. Po první obdržené brance měl možnost srovnat skóre Studnička, ale ve velké šanci trefil pouze brankaře. Ve druhém poločase jsme měli více ze hry my, snažili jsme se dát kontaktní branku, domácí 2x zachraňovali na brankové čáře, ale skórovat se nám nepodařilo, navíc po nepochopitelném zkratu byl vyloučen v 74.min. Vonka ml. poté, co rozhodčí neodpískal po faulu na něho jasnou penaltu a tím naše snaha skončila.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - T. Mach [-] , K. Tolkner [-] , D. Kučera [-] - F. Slavík [-] , R. Stejskal [-] , J. Snížek [-] (60. P. Pacholík [-] ) - O. Doležal [-] , J. Dolák [-] (55. V. Sztarsich [-] ) , J. Omasta [-] , P. Neuber [-] -

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - M. Studnička [-] , R. Puhlovský [-] , V. Rožboud [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , M. Vonka [-] , M. Tobolka [-] , J. Cepák [-] , M. Pilař [-] (60. R. Pipek [-] ) , J. Váňa [-]

ŽK: 11. K. Tolkner , 86. V. Sztarsich , 87. O. Doležal . ČK: 74. M. Vonka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - DEVERA Radek, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.