Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:30

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov nadělil šest branek Suchdolu


Branky


0

Domácí Hraničář, který minulé kolo nepřijel do Studené si chtěl udobřit domácí publikum a konečně uhrát nějaké body. Suchdolská rezerva je na tom v tabulce podobně a dalo se tak očekávat vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Po nechtěném výpadku se Studenou, kdy jsme z důvodu malého počtu hráčů neodcestovali k zápasu jsme přivítali na svém hřišti suchdolské béčko, proti kterému se nám v poslední době moc nedařilo, čemuž odpovídal i začátek zápasu, kdy jsem již ve třetí minutě inkasovali. Naštěstí jsem brzo srovnali se soupeřem krok vyrovnávací brankou a do konce poločasu jsem strhli vedení na svou stranu a do kabin jsem odcházeli s dvoubrankovým náskokem. Ve druhém poločase se sice hosté snažili o zvrat v zápase, ale do šancí jsme je moc nepouštěli a navíc jsem přidali ještě 3 branky, které rozhodli o našem nečekaném, ale zaslouženém vítězství.




Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - V. Rožboud [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , M. Vonka [-] , J. Váňa [-] , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , P. Jecha [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - J. Kollmann [-] (46. D. Trmal [-] ) , T. Kamiš [-] , P. Krejčí [-] (46. L. Chládek [-] ) , J. Heřman [-] , M. Havelka [-] (60. T. Potěšil [-] ) , J. Brabec [-] , R. Polák [-] (55. L. Kuchyňka [-] ) , F. Rácik [-] , M. Čáp [-] , L. Štěpánek [-]

ŽK: 68. M. Vonka - 42. P. Krejčí , 72. T. Potěšil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HONZÍK René - BICEK Roman, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.