2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klikov odvezl všechny body z Kunžaku


Branky


0

TJ Kunžak, který vyhrál poslední tři utkání chtěl před domácím publikem uspět. Nečekalo ho ovšem nic jednoduchého, Klikovu se podzimní část povedla a pere se tak o příčky nejvyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Denis Mašek: Kdo na tomto utkání byl, určitě dle mého názoru viděl kvalitní fotbal z obou stran. Jsem rád, že se hrozivá situace z konce poločasu, když zůstal na trávníku ležet Rigo obešla bez vážnějších následků. Kluci bojovali do poslední minuty a za to bych jim chtěl poděkovat. Vůbec se není za co stydět a jsem přesvědčený, že v plné sestavě bychom je tentokrát sfoukli. Fotbal se ale nehraje na kdyby, a tak hosté o gól vyhráli, i když si myslím, že remíza by byla naprosto zasloužená.




Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - F. Koranda [-] , K. Winkler [-] , Š. Rigo [-] (40. J. Süssenbeck [-] ) , Š. Peterka [-] , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-] , T. Kratochvíl [-] , P. Hynek [-] , J. Brunner [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Zavadil [-] , J. Drábek [-] , J. Lochman [-] , O. Podojil [-] (46. J. Němec [-] ) - D. Přílepek [-] , V. Čapek [-] , D. Melichar [-] - M. Mužík [-] (46. Z. Zegermacher [-] ) , R. Plucar [-] (72. A. Novodvorský [-] ) , Z. Mládek [-] -

ŽK: 45. Š. Peterka , 79. P. Ferdan - 77. Z. Zegermacher .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - NOVÁK Jiří, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.