FOTO: Kunžak vyloupil strážskou pevnost


Branky


0

Stráž která je na předposledním místě tabulky přivítala Kunžak. Hosté se herně zvedají a postupují tabulkou vzhůru, takže domácí nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli

Zápas začal ve vysokém tempu a vstup do zápasu více vyšel hráčům hostí. Po krásné kombinaci na pravé straně hřiště se k zakončení ve vápně dostal K. Vopravil, ale vystřelil vysoko nad. Kunžak nadále zůstával v tlaku, což vyústilo v další velkou šanci, když P. Janák střílel po zemi k levé tyči, ale minul. Aktivní byl také na druhé straně J. Brtník, který se několikrát dostal s míčem do vápna, ale brankáře domácího celku Jedličku překonat nedokázal. Po úvodním tlaku byl zápas vyrovnaný a domácí se také dostávali ke slovu. Nejdříve se dostali k nebezpečné střele za vápnem, která sice mířila doprostřed, ale brankář R. Kovář pouze vyrážel. Ke konci poločasu zahrozila Stráž z rohu, ale ke gólu se nedostala a tak poločas končil nerozhodně 0:0. 

Kunžak udeřil ke konci poločasu

Po změně stran úřadovali opět domácí a Jan Kozel ranou do břevna vyděsil hosty. Nicméně hosté se opět dostávali do hry a kromě přímého kopu stejného hráče, s kterým si gólman Kovář poradil, už domácí nic nevymysleli. Kunžak se dostal ke standardním situacím, ale ty mu příliš nevycházeli, dále spíše hrozil ze hry. Ovšem v 80. minutě se k přímému kopu postavil obránce Jan Brunner a technickou střelou do levé šibenice poslal Kunžak do zaslouženého vedení. Domácí chtěli okamžitě vyrovnat, ale byli to spíše hosté, kteří hrozili z brejků. Na začátku 83. minuty dostal prostor T. Kratochvíl, který využil dálnici až k bráně domácích, kde přihrál na druhou stranu Josefu Brtníkovi, který s notnou dávkou štěstí překonal domácího brankáře Jedličku a tak si Kunžak odváží důležitou výhru ze Stráže 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Hostující celek měl po většinu utkání herní převahu, ale do brankových šancí ho naše pozorně hrající obrana dlouho nepouštěla. Rozhodující branka padla až v 80. minutě z přímého kopu. O tři minuty později pak hosté pečetili výsledek po brejkovém úniku. Z našeho mužstva se za stavu 0:0 dostal několikrát k zakončení pouze záložník Jan Kozel, jednou mířil prudce do břevna a přímý kop mu zneškodnil brankář Radim Kovář.

TJ Kunžak
Radek Hrůza: Do utkání jsme vstoupili výborně a hned na začátku si vypracovali několik gólových příležitostí. Po krásné kombinaci bránu přestřelil K. Vopravil, ale své šance spálili i útočníci P. Janák a J. Brtník. Ke konci poločasu to naopak byli domácí, kteří mohli udeřit, ale naštěstí se prosadit nedokázali. Začátek druhého poločasu se odehrával ve stejném znění jako konec prvního, tlak domácích korunoval jejich záložník ranou do břevna. Ale brzy jsme dokázali vytvořit na domácí tlak, který vedl i k několika standardním situacím okolo vápna. Tu poslední v 80. minutě nádherně využil J. Brunner technickou střelou do levé šibenice. Domácí na nic nečekali, otevřeli zadní vrátka a to jsme okamžitě využili rychlým protiútokem a s jistou dávkou štěstí skóroval J. Brtník.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - ŠŤASTNÝ Jiří, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.