1:2
(0:0)
67. R. Kopet (p.)
70. O. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov doma nestačil na Starou Hlínu


Branky


83. A. Novodvorský - 67. R. Kopet (p.) , 70. O. Šrom
0

Klikovský Blesk, který se drží na druhém místě tabulky, chtěl pokračovat v dobrých výsledcích i nadále. V sobotu zavítala na jejich hřiště Stará Hlína, která se konečně probudila z letní pauzy a začíná opět předvádět svou hru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Od začátku se hrál vyrovnaný a pohledný duel. Již od prvních minut zápasu bylo vidět jakým kvalitním mužstvem je Stará Hlína. Dobrá obranná činnost, kvalitní kombinace a hra na rychlé brejky dělala domácím velké problémy. Po ztrátě míče je začali ihned napadat, takže měli málo času na zpracování míče a na přesnou přihrávku. V prvním poločase si hosté vypracovali dvě tutové šance, ale naštěstí pro domácí je neproměnili. Klikovu chyběl větší klid ve finální přihrávce, takže i když v některých momentech soupeře přečíslili, šanci na vstřelení branky pokazili. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a výsledek byl otevřený pro obě mužstva.

Stará Hlína bere tři body

I ve druhém poločase se hrál kvalitní fotbal a s přibývajícím časem bylo jasné, že komu se podaří vstřelit první branku, bude ve velké výhodě. V 67. minutě se hosté ujali vedení po proměněné penaltě Romana Kopeta za ruku v pokutovém území a o tři minuty později vystihl Oldřich Šrom malou domů od Lochmana a zvýšil vedení hostů na dvě branky. Domácí Blesk se nevzdal a zatlačil soupeře před jeho bránu. Klikov chtěl s výsledkem něco udělat a hnal se do útoku. Tím se vytvářeli okénka v jeho obraně a hosté se dostávali z brejku do šancí. Domácím se podařilo snížit Alešem Novodvorským na 1-2, ale na vyrovnání již bylo málo času. Obě mužstva podala kvalitní výkon, ale vyhrát může bohužel jen jeden. Více štěstí měli hosté ze Staré Hlína a tak si odvážejí tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Již od prvních minut zápasu bylo vidět jakým kvalitním mužstvem je Stará Hlína. Dobrá obranná činnost, kvalitní kombinace a hra na rychlé brejky nám dělala velké problémy. Po ztrátě míče nás začali ihned napadat, takže jsme měli málo času na zpracování míče a na přesnou přihrávku.V prvním poločase si hosté vypracovali dvě ,,tutovky", ale naštěstí pro nás je neproměnili. Nám chyběl větší klid ve finální přihrávce, takže i když jsme v některých momentech soupeře přečíslili, šanci na vstřelení branky jsme pokazili. I ve druhém poločase se hrál kvalitní fotbal a s přibývajícím časem bylo jasné, že komu se podaří vstřelit první branku, bude ve velké výhodě. V 67. minutě se hosté ujali vedení po proměněné penaltě za ruku v pokutovém území a o tři minuty později vystihl Šrom malou domů od Lochmana a zvýšil vedení hostů na dvě branky. Domácí Blesk se nevzdal a zatlačil soupeře před jeho bránu. Podařilo se mu snížit na 1-2, ale na vyrovnání již bylo málo času.Obě mužstva dnes podala velmi dobrý výkon, více štěstí měli hosté a tak si odvážejí tři cenné body.

FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: V sobotu nás čekalo další velmi těžké utkání po sobě, tentokráte v Klikově. Od začátku se hrál vyrovnaný a pohledný duel. My jsme si vytvořili v prvním poločase dvě tutové šance, které jsme bohužel zahodili. Klikov se do vyložených šancí nedostával i když nás asi dvakrát přečíslili 4 na 3. Poločas tudíž skončil bez branek. Ve druhém dějství se obrázek hry moc nezměnil a nadále obě mužstva pokračovali v kvalitním výkonu. Náš tým se dostal do vedení, když 3 minuty hrající Kopet proměnil pokutový kop po ruce jednoho z domácích hráčů. O tři minuty později navýšil vedení Šrom, který potrestal hrubku domácí obrany. Klikov chtěl s výsledkem něco udělat a hnal se do útoku. Tím se vytvářeli okénka v jeho obraně a my se dostávali z brejku do šancí. Místo navýšení skóre přišlo domácí snížení. Naštěstí jsme dramatickou koncovku zvládli a odvezli jsme si důležité 3 body. Konečně jsme se začali na zápasy scházet a hned je to vidět. Kluci opět makali a podali dobrý výkon.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - O. Šetka [-] , M. Zavadil [-] , J. Drábek [-] , J. Lochman [-] - V. Čapek [-] , D. Přílepek [-] , J. Němec [-] (66. M. Mužík [-] ) , M. Mašek [-] (66. D. Melichar [-] ) - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (71. A. Novodvorský [-] ) -

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , P. Makovička [-] , M. Anichober [-] , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , I. Nadberežný [-] (62. R. Kopet [-] ) , M. Šauer [-] , J. Šimkovský [-] - S. Kadlec [-] (75. V. Marek [-] ) , O. Šrom [-]

ŽK: 65. V. Čapek - 33. M. Šauer , 65. P. Makovička .
Hráči zápasu: P. Šauer , M. Anichober .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HONZÍK René - KOLLMANN Jaroslav, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.