J. Mikl 35.
F. Slavík 85. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velenice berou všechny body s Popelínem


Branky


35. J. Mikl , 85. F. Slavík (vl.)
0

Lokomotiva České Velenice se začíná výsledkově zvedat a v sobotním odpoledni přivítala Popelín. Hosté rozhodně nedají nic zadarmo a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Mikl

Domácí mužstvu se zápasy se před domácím publikem příliš nedaří a to hlavně po herní stránce, proto Popelín měl slušnou šanci na bodový zisk i v tomto utkání. První poločas byli oba týmy aktivní a hra byla vyrovnaná. Hrálo se většinou od vápna k vápnu, bez větších brankových příležitostí. Ve 30. minutě měli domácí velkou šanci, když šel Roman Mikudim sám proti hostujícímu brankáři Kadlecovi, který se vyznamenal a sólo domácího hráče zlikvidoval. Bohužel pro hosty se o pět minut později opřel do míče Jiří Mikl a dal vedoucí gól - 1:0. Do konce poločasu už se nic závažného nestalo a do šaten šli domácí s nejtěsnějším vedením.

Velenice berou tři body

Ve druhém poločase byl zápas vyrovnaný a stále otevřený pro obě mužstva. Bohužel ani domácí, ani hostující útočnící neměli střelecký den a skóre se měnilo až těsně před koncem zápasu. V 85. minutě zatáhl míč opět Mikl a popelínský obránce František Slavík nešťastně tečoval míč do vlastní branky - 2:0. Do konce zápasu už se nic nestalo a Lokomotiva České Velenice, tak bere všechny body, ale s předvedenou hrou jistě spokojená není. Utkání řídil sudí Bohumil Švec.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: Domácí zápasy se nám příliš nedaří a to hlavně po herní stránce, některé momenty jsou až nekoukatelné. Musím byt kritický bohužel. Již v desáté minutě jsme museli střídat, když jsem musel ze zdravotních důvodů opustit hřiště. Tak to mohu ohodnotit tentokrát více. Velkou šanci měl R. Mikudim, když šel sám na bránu, ale naložil s ni trestuhodně. Zanedlouho se však opřel do míče Jirka Mikl a dal vedoucí gól.To byl jeden z mála světlých okamžiků duelu. Poté ještě v poslední desetiminutovce zatáhl míč opět Mikl a jeho střílený balon skončil v síti když si ho hosté srazili za záda gólmana. Jediný kdo zaslouží přísnější měřítko je Franta Dvořák, který odvedl hlavně druhý poločas dobrý výkon. Pozitivum jsou pouze všechny body.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V devátém kole OP jsme zajížděli na hřiště Českých Velenic. Do zápasu nám chybělo pár hráčů ze základní sestavy, ale chtěli jsme bodovat. První poločas byli oba týmy aktivní a hra byla vyrovnaná. Ve 30. minutě měli domácí velkou šanci, když šel jejich hráč sám proti našemu brankáři, který se vyznamenal a sólo domácího hráče zlikvidoval. Bohužel o pět minut později se domácí dostali po šťastné střele do vedení. A do šaten se šlo za stavu 1:0. Ve druhém poločase byl zápas vyrovnaný a stále otevřený. O výsledku rozhodla 85. minuta, když střelu domácího hráče náš zadák nešťastně tečoval do vlastní branky. Naši hráči se nemají za co stydět, odehráli dobrý zápas.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Srpek [-] , K. Janda [-] , Š. Filo [-] , P. Bambule [-] , R. Mikudim [-] , Z. Zlamšídlo [-] , T. Zemánek [-] , J. Mikl [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - T. Mach [-] , V. Mácha [-] , D. Kučera [-] - R. Stejskal [-] , J. Snížek [-] , F. Slavík [-] - J. Dolák [-] , P. Neuber [-] , O. Doležal [-] , J. Omasta [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - HONZÍK René, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.