FOTO: Kunžak vyhrál rozdílem třídy


Branky


25. O. Hudziec , 72. J. Brunner , 86. P. Janák (p.)
0

Domácí Kunžak chtěl po minulé uspěšném kole vyhrát i před domácím publikem. Čekal ho nelehký soupeř z Novosedel, který nevypustí žádný zápas a bojuje až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Po vítězství v minulém kole chtěli domácí pokračovat, jak jinak, než vítězně a obzvlášť když hrají proti soupeřům, kteří jsou na tom v tabulce podobně jako oni. V první dvacetiminutovce se domácím nedařilo a hrál se vyrovnaný fotbal. Kunžačtí nedokázali míč dostat pod kontrolu a při ztrátách míče se dostávali pod tlak. Naštěstí v bráně skvěle chytající R. Kovář všechny šance hostů pochytal. Ve 25. minutě se domácím podařilo rychle získat míč na naší polovině a D. Mašek výborně našel rozběhnutého Ondřeje Hudziece, který pak v rychlostním souboji předčil obránce hostů a střelou k tyči skóroval - 1:0. Po prvním gólu se domácí uklidnili, dali míč na zem a začali Novosedly mírně přehrávat. Několikrát se jim podařilo dostat do dobré šance, ale brankáře hostů nepřekonali. A když už ano, vždy obětavě zasáhla obrana. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

Kunžak bere všechny body

Na začátku druhého poločasu chtěli domácí pokračovat v kombinaci a dobré hře, ale dělali úplný opak. Po několika zbytečných ztrátách se dostávali pod čím dál větší tlak. Naštěstí pro nás se opět několikrát vyznamenal domácí brankář R. Kovář. Poté se hra opět vyrovnala, obě mužstva měla pár dobrých šancí, ale ani jedna se neujala. Až v 72. minutě se po rychlém brejku dostal k odraženému míči  Jan Brunner a z hranice vápna skóroval ranou k tyči. Poté se hrál opět fotbal ze strany na stranu. Novosedelští hráči se nevzdávali, naopak se hecovali a chtěli se zápasem ještě něco udělat, v tu chvíli ale domácí obrana výborně obstála. Poté se zranil D. Mašek a na hřiště vběhl T. Kratochvíl, který byl na hřišti pár minut a už na něj byl faul v pokutovém území hostů. V 86. minutě se penalty chopil Pavel Janák, který zkušeně poslal svůj tým do tříbrankového vedení.  Poté se už zápas jen dohrával. I přes menší šance nevzdávajících se hostů i domácích hráčů se skóre už neměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan: Po vítězství v minulém kole jsme chtěli pokračovat, jak jinak, než vítězně a zvláště když teď hrajeme proti soupeřům, kteří jsou na tom v tabulce podobně jako my. Před zápasem jsme si řekli, že se musíme pokusit od začátku zatlačit Novosedly na jejich polovinu. Za tři body jsme velmi rádi, věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, i kvůli tomu, že nám chybělo několik opor. Pomohlo nám také domácí prostředí a naši fanoušci. Ze zápasu si vezmeme ponaučení a i navzdory velkému počtu zranění, budeme chtít prodloužit sérii výher také další kolo ve Stráži.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Prohra o tři goly je pro nás příliš krutá. Sice jsme dostaly brzy gol, ale až do 70. minuty byla hra vyrovnaná a šance se střídaly na obou stranách. V první půlce domácí výrazně podržel gólman Kovář, který nám chytil čtyři vyložené šance. i v druhém poločase jsme měli šance ke vstřelení golu, stejně tak jako domácí. Další dva goly jsme si dali prakticky sami. Při druhé brance špatně vyběhl náš gólman na centrovaný míč a domácí stříleli vlastně do prázdné brány. Třetí gol jsme dostali z penalty za úplně zbytečný faul v šestnáctce. Oba týmy si vytvořili dost šancí, akorát s tím rozdílem, že domácí je proměnili a my ne.



Sestavy


TJ Kunžak
R. Kovář [-] - J. Brtník [-] , O. Hudziec [-] (61. K. Vopravil [-] ) , J. Eichler [-] , D. Mašek [-] (74. T. Kratochvíl [-] ) , K. Winkler [-] , Š. Peterka [-] , P. Janák [-] , D. Karpíšek [-] , P. Hynek [-] , J. Brunner [-] (84. J. Süssenbeck [-] )

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Visčur [-] , F. Sedláček [-] , D. Šmíd [-] , M. Čuta [-] (84. O. Čunát [-] ) - M. Hladílek [-] , R. Poborský [-] , L. Voldřich [-] , P. Kreim [-] - R. Kubo [-] (86. P. Zeman [-] ) , T. Nohava [-] (77. M. Neumann [-] )

ŽK: 32. P. Hynek .
Hráči zápasu: R. Kovář , P. Hynek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, NEČEDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.