3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov doma nestačil na Starou Hlínu


Branky


0

Stará Hlína, která marně hledá formu minulé sezóny, chtěla opět bodovat. Jejich domácí stánek byl tou nejlepší motivací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu trefil Šauer

V sobotu Stará Hlína na domácím hřišti přivítala Staňkov. Zápas se nesl zcela v domácí režii a vytvářeli si i spoustu šancí. Tu první se jim podařilo zúročit v 16. minutě, když se trefil Miroslav Šauer. Hosté se slepenou sestavou vůbec nehráli dobře v defenzivní činnosti, jejich obranná hra byla dost otevřená, čímž nechávali domácí lehce se dostávat do šancí, naopak staňkovští si moc šancí ke skórování nevytvořili a vše prakticky končilo na velkém vápně domácích, kteří ještě nevyužili některé své šance ke skórování. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácí Staré Hlíny.

Stará Hlína jednoznačně vyhrála

Ve druhém poločase domácí opět na hřišti dominovali a přidali další dvě trefy. Nejdříve se trefil v 60. minutě útočník Stanislav Kadlec a v 80. minutě přidal třetí branku Tomáš Pfeifer. Stará Hlína vedla rozdílem třídy a zdálo se že je o vítězi rozhodnuto. Na konci utkání Hraničář Staňkov nachytal domácí v nedbalkách a hlavou korigoval výsledek na 3:1. Trefil se kanonýr Miroslav Studnička. To bylo ale od hostů vše. Po dlouhé době starohlínští odehráli utkáni bez nervů a zvítězili o více než jednu branku. Výsledek mohl skončit vyšším rozdílem, ale v koncovce bohužel několikrát selhali.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: V sobotu jsme na domácím hřišti přivítali Staňkov. Zápas se nesl zcela v naší režii a vytvářeli jsme si i spoustu šancí. Tu první se nám podařilo zúročit v 16. minutě. Tak i skončil první poločas. Ve druhém poločase jsme opět na hřišti dominovali a přidali další dvě trefy. Na konci utkáni nás soupeř nachytal v nedbalkách a hlavou korigoval výsledek na 3:1. Po dlouhé době jsme odehráli utkáni bez nervů a zvítězili o více než jednu branku. Výsledek mohl skončit vyšším rozdílem, ale v koncovce jsme několikrát selhali.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Opět jsme museli lepit sestavu, vůbec jsme nehráli dobře v defenzivní činnosti, naše obraná hra byla dost otevřená, čímž jsme nechávali domácí lehce se dostávat do šancí, naopak my jsme si moc šancí ke skórování nevytvořili a vše prakticky končilo na velkém vápně domácích, kteří ještě nevyužili některé své šance ke skórování a zaslouženě si připsali všechny 3 body.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Pfeifer [-] , P. Hadač [-] , P. Makovička [-] , M. Anichober [-] - P. Šauer [-] , R. Chmátal [-] , J. Šimkovský [-] (81. I. Nadberežný [-] ) , M. Šauer [-] - K. Bicenc [-] (70. T. Pfeifer [-] ) , S. Kadlec [-] (88. V. Hanzal [-] )

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - V. Rožboud [-] (63. M. Vonka [-] ) , M. Studnička [-] , M. Herman [-] , M. Černoch [-] , R. Pipek [-] (21. A. Bednář [-] ) , M. Vonka [-] , J. Váňa [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , P. Jecha [-]

ŽK: 41. P. Hadač , 66. S. Kadlec , 72. M. Šauer - 83. M. Vonka , 90. P. Jecha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JANN Jan - KROPÍK Milan (N), BUŠTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.