2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola bere všechny body Klikov


Branky


0

Souboj mužstev z předních pater tabulky -  to byl zápas Blesku Klikov a strmilovské Jiskry. Přítomní divácí se tak mohli těšit na velmi zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládli domácí

Duel mužstev z předních pater tabulky začal opatrně se snahou neinkasovat. Do první větší příležitosti se dostal domácí útočník Mládek, ale jeho střela minula bránu. Hosté zahrozili o několik minut později, ale také bez přesného zakončení. V 10. minutě vystřelil Čapek, jeho střelu tečoval Michal Zavadil a míč skončil v bráně hostujícího brankaře Přibyla. Tímto šťastným gólem se klikovští uklidnili a začali lépe kombinovat. Důležitý okamžik přišel ve 38. minutě. Unikajícího Čapka srazil zezadu strmilovský obránce Novák, za což byl po zásluze vyloučen. Přesilovku domácí využili ještě v první půli, když Václav Čapek křížnou střelou k tyči navýšil vedení na 2-0. Domácí tak odcházeli do kabin spokojenější a z jedním hráčem navíc.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhém poločase se hosté nevzdali a dál hráli vyrovnanou partii, i když hráli v oslabení o jednoho hráče. Po hrubé chybě domácího obránce mohl Dohnal snížit jejich vedení, ale sám před brankařem Wollnerem neproměnil. Hosté se dál snažili hrát neustále dopředu, což domácím umožňovalo hrát na rychlé brejky. V nich vynikal zejména kanonýr Čapek, ale v dnešním utkání bohužel neměl střelecké štěstí. Jeho zmar vyvrcholil neproměněnou penaltou. Do konce poločasu už se Strmilovu nepodařilo výsledek zvrátit a už druhý zápas vyšel bodově naprázdno. Klikov jede na vítězné vlně a je na druhém místě tabulky, jen díky horšímu skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Obě mužstva začala opatrně se snahou neinkasovat. Do první větší příležitosti se dostal domácí Mládek, ale jeho střela minula bránu. Hosté zahrozili o několik minut později, ale také bez přesného zakončení. V 10. minutě vystřelil Čapek, jeho střelu tečoval Zavadil a míč skončil v bráně hostujícího brankaře.Tímto šťastným golem jsme se uklidnili a začali jsme lépe kombinovat. Důležitý okamžik přišel ve 38. minutě. Unikajícího Čapka srazil zezadu hostující obránce, za což byl po zásluze vyloučen. Přesilovku jsme využili ještě v první půli, když Čapek křížnou střelou k tyči navýšil naše vedení na 2-0. Ve druhém poločase se hosté nevzdali a dál hráli vyrovnanou partii, i když hráli v oslabení o jednoho hráče. Po hrubé chybě našeho obránce mohl Dohnal snížit naše vedení, ale sám před brankařem Wollnerem neproměnil. Hosté se dál snažili hrát neustále dopředu, což nám umožňovalo hrát na rychlé brejky. V nich vynikal zejména Čapek, ale dnes neměl štěstí v koncovce. Jeho zmar vyvrcholil neproměněnou penaltou. Dnes jsme soupeře nepřehrávali, jako tomu bylo v minulém zápase v Novosedlech, ale bylo to vítězství ubojované. Z mého pohledu odehrál dnes dobrý zápas Kuba Lochman, který dobře bránil a ještě se stačil zapojovat do našich útočných akcí.




Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Drábek [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] , J. Lochman [-] - V. Čapek [-] , D. Přílepek [-] , O. Šetka [-] , J. Němec [-] (79. A. Novodvorský [-] ) - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (85. M. Mužík [-] ) -

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , J. Kubíček [-] (79. A. Bláha [-] ) - L. Janák [-] , D. Hanzal [-] , J. Hanzal [-] (83. M. Tuček [-] ) , Z. Popelka [-] (55. J. Lukáš [-] ) , F. Procházka [-] (63. P. Šuba [-] ) - T. Dohnal [-] , O. Nečeda [-]

ŽK: 4. J. Drábek - 53. T. Dohnal . ČK: 36. M. Novák .
Hráči zápasu: J. Lochman .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BICEK Roman - HONZÍK René, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.