Velenice vyloupily Suchdol


Branky


0

Rezerva Suchdola nad Lužnicí přivítala na svém hřišti České Velenice. Obě mužstva poslední zápasy výsledkově tápala a chtěla to v tomto utkání odčinit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Souboj Lokomotivy České Velenice a rezervy Suchdola nad Lužnicí byl o bojovnosti a o tom kdo vstřelí první branku. Začátek utkání nebyl nijak pohledný na oko diváka, hrálo se především od vápna k vápnu. Do zápasu ale domácí nevstoupili úplně nejšťastněji a po soupeřově rohovém kopu v 17. minutě prosvištěl balon přes tři suchdolské hlavy, poté se odrazil k útočníkovi Zdeňku Zlamšídlovy a ten již neměl příliš těžkou práci - 0:1. Až na střelu domácího M. Havelky a hlavičku M. Prášila suchdolští neměli za první poločas žádnou větší šanci a v koncovce se jim nijak zvlášť nedařilo. Hosté tak odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením a určitě chtěli své vedení ve druhém dějství navýšit. 

Dvě branky padly až ke konci zápasu

Ani druhý poločas nezačali domácí dobře a nechávali hrát spíše hostující mužstvo. Velenice si vytvářeli šance, ale žádná neskončila kloudnějším zakončením. Na rozhodující moment zápasu si museli diváci počkat až do 83. minuty, kdy si Mikudim po učebnicové akci vyměnil míč s velezkušeným záložníkem Karlem Jandou a ten vstřelil důležitou branku pro hostující mužstvo - 0:2. Vypadalo to, že padl poslední gól v utkání, jenže domácí mužstvo dokázalo snížit brankou Petra Krejčího a zdálo se, že zápas bude mít dramatický konec. Bohužel žádné další příležitosti se nepakovaly a hostující mužstvo si odváží velmi důležité tři body. Domácí Suchdol byla v domácím zápase poněkud bezzubá.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp: Do zápasu jsme nevstoupili úplně nejšťastněji. Po soupeřově rohovém kopu v 17. minutě prosvištěl balon přes tři naše hlavy, poté se odrazil k útočníkovi a ten již neměl příliš těžkou práci. Až na střelu M. Havelky a hlavičku M. Prášila jsme neměli za první poločas žádnou větší šanci a v koncovce se nám nijak nedařilo ani druhý poločas. Na gól na 2:0 jsme stihli odpovědět bohužel pouze kontaktní brankou na 2:1. Určitě nebudu mluvit jen za hráče našeho týmu když řeknu, že pan hlavní rozhodčí nepískal objektivně na obě dvě strany.

TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: Souboj ze Suchdolskou rezervou byl o bojovnosti a o tom kdo vstřelí první branku.Po jedné ze standardek se nám povedlo dopravit balon do branky, poté co nekompromisně zavěsil Zlamšídlo. Druhou branku vsítil velezkušený K. Janda po učebnicové akci s Mikudimem 10 minut před koncem. Hosté ještě stačili snížit,ale to bylo vše. Body jsou pro nás velmi důležité. Ještě bych rád opomenul mladíka Vaška Boháče, který svou premiéru zvládl velmi dobře.



Sestavy



TJ Lokomotiva České Velenice
V. Boháč [-] - F. Dvořák [-] - M. Srpek [-] , K. Janda [-] , Š. Filo [-] (66. F. Malaník [-] ) , P. Bambule [-] (46. T. Zemánek [-] ) , R. Mikudim [-] , Z. Zlamšídlo [-] , J. Mikl [-] (79. O. Koller [-] ) , J. Mikl [-] , J. Bittengl [-] (50. J. Latifi [-] )

ŽK: 16. M. Prášil , 35. R. Gorný - 39. Š. Filo .
Hráči zápasu: R. Gorný - K. Janda , V. Boháč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - KOŘÍNEK Luboš, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.