0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín vyhrál ve Stráži rozdílem třídy


Branky


0

Souboj týmu ze středu tabulky očekával vyrovnaný duel. Popelín zajížděl do Stráže jako mírný favorit jelikož v posledních zápasech sbírá body, tak domácí nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly poločas

V sedmém kole okresního přeboru Popelín sehrál zápas na hřišti Stráže nad Nežárkou. Do zápasu vstoupili hosté velmi aktivně, domácí mužstvo od samého začátku jasně přehrávali. První gól do domácí sítě vstřelil ve 22. minutě Jakub Omasta, když se individuálně prosadil v šestnáctce soupeře. Vedoucí gól Popelín povzbudil a i nadále ohrožovali branku domácích. O druhý gól v síti domácích se postaral gólem do šatny František Slavík, když hlavičkou zužitkoval krásný centr Petra Pacholíka. Hosté odcházeli do kabin spokojenější a s dvoubrankovým vedením.

 

Popelín bere všechny body

Ve druhém poločase hosté nepolevili a domácí hráče k ničemu nepustili. Komplikace ale přišla v 68. minutě, když jim byl vyloučen kapitán Kristián Tolkner. Početní oslabení ale zvládli na výbornou a minutu před koncem stvrdil jejich vítězství svým druhým gólem Jakub Omasta. Popelín byl v průběhu celého utkání aktivnějším týmem a zcela po zásluze si odvezl vysoké vítězství. Po většinu času se hrálo prakticky pouze na hostující branku a dobře chytající popelínský brankář Jedlička byl neustále v pernamenci. Domácí mužstvo brankáře hostů Kadlece prakticky vůbec neohrozilo, a to ani v závěrečné 20-minutové přesilové hře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Popelín byl v průběhu celého utkání aktivnějším týmem a zcela po zásluze si odvezl vysoké vítězství. Po většinu času se hrálo prakticky pouze na naší branku a dobře chytající brankář Jedlička byl neustále v pernamenci. Naše mužstvo brankáře hostů Kadlece prakticky vůbec neohrozilo, a to ani v závěrečné 20-minutové přesilové hře. Branky 22. střelou z otočky a 91. Omasta 2, 44. Slavík hlavou po centru Petra Pacholíka.

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V sedmém kole OP jsme sehráli zápas na hřišti Stráže nad Nežárkou. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, domácí jsme od samého začátku jasně přehrávali. První gól do domácí sítě vstřelil v 22. minutě Jakub Omasta, když se individuálně prosadil v šestnáctce. Vedoucí gól nás povzbudil a i nadále jsme ohrožovali branku domácích. O druhý gól v síti domácích se postaral gólem do šatny Fanda Slavík, když hlavičkou zužitkoval krásný centr Petra Pacholíka. Ve druhém poločase jsme nepolevili a domácí hráče k ničemu nepustili. Komplikace přišla v 68. minutě, když nám byl vyloučen kapitán Kristián Tolkner. Početní oslabení jsme ale zvládli a minutu před koncem stvrdil naše vítězství svým druhým gólem Jakub Omasta. Kluci podali výborný výkon a doufejme, že ho předvedou i v příštím domácím zápase s Kunžakem.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] (46. Z. Koranda [-] ) , J. Jančura [-] - V. Rusynka [-] , J. Šimánek [-] , P. Chmelař [-] , V. Čurda [-] - J. Kozel [-] , J. Dědič [-] -

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Pacholík [-] , T. Mach [-] , D. Kučera [-] - V. Princ [-] , R. Stejskal [-] , K. Tolkner [-] , F. Slavík [-] - O. Doležal [-] , J. Omasta [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 50. M. Zvára - 17. K. Tolkner . ČK: 68. K. Tolkner .
Hráči zápasu: F. Slavík , J. Omasta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.