Klikov vyhrál v Novosedlech a dotáhl se bodově na první Bystřici


Branky


0

Klikovský Blesk kterému se výsledkově daří zajížděl na horkou půdu do Novosedel. Domácí potřebují nutně bodovat a hosté zase hrají o první příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Čapek

V úvodu utkání se hrál opatrný fotbal se snahou neinkasovat. Útoky většinou končily u velkého vápna a obrany na obou stranách hrály bezchybně. V 15. minutě volný Václav Čapek napřáhl a dělovkou pod břevno poslal hosty do vedení. Hosté začali mít v utkání navrch, lépe kombinovali a soupeře nepouštěli do žádných velkých šancí. Domácí nejvíce hrozili ze standardních situací, ale byly to spíše závary. V prvním poločase měli ještě velkou šanci hosté, ale Čapkovi velkou příležitost zneškodnil nohama gólman Malý. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení hostujícího týmu.

 

Klikov dokráčel ke třem bodům

Ve druhé půlce byla převaha Klikova markantnější. V 50. minutě převzal na hranici velkého vápna balon Daniel Přílepek a přízemní střelou k tyči zvýšil na dvoubrankoví vedení pro hosty. Poté měl velké šance pouze Klikov. Dvě obrovské příležitosti měl Čapek, ale jednou nahrával a podruhé jeho pokus vyrazil opět nohama brankář Malý. Hned minutu nato trefil Plucar břevno. V 72. minutě zvyšoval na 0:3 opět nepohlídaný Daniel Přílepek. Za tři minuty trefil přímo z rohu Čapek břevno. Deset minut před koncem upravil skóre na konečných 1:3 krásnou střelou o tyč Roman Poborský. Domácí začali hrát vabank z čehož vyplynuli po rychlých protiútocích velké šance pro Klikov, ale ty už bohužel nevyužili a utkání tak skončilo tímto výsledkem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: V prvním poločase nebyla převaha Klikova ještě tak výrazná. V druhé půlce nás Klikov již válcoval. Hosté byli ve všem lepší. Až na gol jsme prakticky nevystřelili na branku. Od větší pohromy nás podržel gólman Malý a dobře postavené tyče. Řekl bych, že proti nám hrál jeden z nejlepších týmů soutěže. My se musíme oklepat a v dalších zápasech již začít bodovat.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: V úvodu utkání se hrál opatrný fotbal se snahou neinkasovat. Útoky většinou končily u velkého vápna, obrany na obou stranách hrály bezchybně. V 15. minutě se za velkým vápnem opřel do míče Čapek a tvrdou ranou pod břevno otevřel skóre zápasu. Začali jsme mít v utkání navrch, lépe jsme kombinovali, soupeře nepouštěli do žádných velkých šancí.Domácí nejvíce hrozili ze standardních situací, ale byly to spíše závary. Druhý poločas se naše převaha stupňovala a když Přílepek po pěkné kombinační akci navýšil naše vedení na 2-0 bylo utkání prakticky rozhodnuto. Pak ještě v 75. minutě tentýž hráč zvýšil na 3-0. Domácí začali hrát vabank z čehož vyplynuli po rychlých protiútocích naše velké šance, ale ty jsme už bohužel nevyužili. Dnes jsme podali kolektivní výkon v němž se dařilo především autorovi dvou branek Přílepkovi.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - VACEK Jaroslav (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.