Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov nadělil osm branek Staňkovu


Branky


0

Klikov přivítal Staňkov. Mírným favoritem určitě byli domácí hráči a svou roli také potvrdili. Hattrickem se v zápase blýsk klikovský Čapek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí jako v Sarajevu

Po vyrovnaném začátku zápasu to byli hosté, kteří mohli jít již v páté minutě do vedení, ale svou velkou šanci neproměnili. A tak přišel trest. V rozpětí sedmé až třicáté minuty hosté inkasovali neuvěřitelných sedm branek. Postupně se trefil dvakrát Zdeněk Mládek, Jakub Lochman, David Melichar, dvakrát Václav Čapek a Radim Plucar. Nutno ale podotknout, že všechny střely, které šly na bránu, skončily v síti. Hostům se nedařilo vůbec nic, nešla jim kombinace, snadno ztráceli míče, do zakončení se prakticky nedostali a tak mohli být rádi, že nedostali ještě více branek. Na ukazateli skóre tak v poločase svítilo hrozivé skóre 7-0 pro domácí fotbalisty.

Druhý poločas byl jen formalita

Druhý poločas již z domácí strany tak vydařený nebyl. Klikovští hodně polevili v pohybu, ale hlavně pod dojmem vysokého vedení dělali hrubé chyby v obraně, čehož soupeř dokázal využít a snížit vedení na "pouhých" pět branek, když se trefil Miroslav Studnička, Rostislav Novák a František Pletka. I domácí ještě měli několik vyložených šancí, ale jejich zakončení již nebylo takové jako v prvním poločase a dokázali se trefit pouze jednou a to když zkompletoval hattrick Václav Čapek. Domácí vítězství bylo zasloužené, ale trochu to kazí zbytečně obdržené tři branky, i přesto si Klikov vcelku v klidu dokráčel pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Po vyrovnaném začátku zápasu to byli hosté, kteří mohli jít již v páté minutě do vedení, ale svou velkou šanci neproměnili. A tak přišel trest. V rozpětí sedmé až třicáté minuty hosté inkasovali neuvěřitelných sedm branek. Musím ale říct, že všechny střely, které šly na bránu, skončily v síti. Hostům se nedařilo vůbec nic, nešla jim kombinace, snadno ztráceli míče, do zakončení se prakticky nedostali a tak mohli být rádi, že nedostali ještě více branek. Druhý poločas z naší strany již tak vydařený nebyl. Hodně jsme polevili v pohybu, ale hlavně jsme pod dojmem vysokého vedení dělali hrubé chyby v obraně, čehož soupeř dokázal využít a snížit naše vedení na pouhých pět branek. I my jsme měli několik vyložených šancí, ale naše zakončení již nebylo takové, jako v prvním poločase. Naše vítězství bylo zasloužené, ale trochu to kazí zbytečně obdržené tři branky. Dnes se dařilo zejména Vencovi Čapkovi, který zaznamenal tři branky.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Na zápas v Klikově je potřeba rychle zapomenout, já osobně jsem nikdy nezažil takovýto hrozný začátek, je sice pravda, že ze stálé obrany chyběli 3 hráči, ale co se dělo v Klikově, to byl zlý sen. Od sedmé do patnácté minuty jsme inkasovali 4 branky a od 24. min. do 30. min. další 3 branky, takže ve 30. min. svítil na ukazateli stav 7-0 pro domácí, domácím jsme to v této fázi neskutečně usnadnili, navíc jim do branky padalo vše do čeho kopli. Vypadalo to na hrozivý debakl, naštěstí ve druhém poločase, který jsme vyhráli 3-1 se nám trochu podařilo zmírnit konečný výsledek, ale to co jsme předvedli prvních 30. minut k tomu není slov.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - D. Melichar [-] , M. Zavadil [-] (73. A. Novodvorský [-] ) , O. Podojil [-] , J. Lochman [-] - V. Čapek [-] , D. Přílepek [-] , O. Šetka [-] , J. Němec [-] (46. Z. Zegermacher [-] ) - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] -

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - M. Herman [-] (46. F. Pletka [-] ) , R. Puhlovský [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] , M. Vonka [-] , R. Pipek [-] , M. Vonka [-] , J. Cepák [-] , J. Váňa [-]

ŽK: 78. M. Vonka .
Hráči zápasu: V. Čapek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HONZÍK René - BEDNÁŘ Václav (N), LANČ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.