Domácím vystřelil tři body Poborský


0

Novosedly nad Nežárkou přivítaly na své půdě rezervu Suchdola. Domácí mančaft chtěl za každou cenu urvat všechny body pro sebe, ale čekal je nevyzpytatelný soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla první poločas

Ve velké horku se ujali vedení domácí. Roman Poborský napřáhl z 25 metrů, na jeho dělovku si gólman Polák šáhl, ale gólu již nezabránil. Poté měli šanci hosté, ale domácí brankář Malý vyplácl jejich střelu na rohový kop. Okolo 30. minuty rozehrával Poborský trestný kop a Kreim lízl hlavou míč, který šel jen těsně vedle suchdolské branky. Za dvě minuty měli obrovskou šanci hosté. Štěpánek nádherně vybídl svého kolegu v útoku, který šel sám na branku, ale mířil těsně vedle tyče. První poločas tak přinesl jedinou branku a druhý poločas byl otevřený pro obě mužstva.

Poborský vystřelil domácím tři body

Začátek druhého poločasu patřil Suchdolu. Svůj tlak proměnili ve vyrovnávací gól, kdy se po rohu v náběhu krásně hlavou trefil Lukáš Štěpánek. Pak se do útočení vrhli domácí. Za minutu po vyrovnání nastřelil Kubo tyč a míč se od gólmanových zad odrazil za autovou čáru. Za další minutu střílel opět Kubo ale, opět nad hostující branku. Za pět minut poté se nádherně přes zeď trefil podruhé v utkání Roman Poborský a poslal domácí znovu do jednogolového vedení. Za dalších deset minut mohli domácí přidat třetí gol, ale Kubovu hlavičku směřující k tyči vyrazil zákrokem utkání hostující gólman. Za minutu se prodral až na brankovou čáru Hladílek, ale jeho zpětná přihrávka nenašla žádného adresáta. Ve zbytku utkání si již domácí hlídali důležité vítězství a dovedli zápas do úspěšného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Chtěli jsme napravit herní výpadek z minulého kola. Začali jsme dobře, když se po deseti minutách krásně trefil Poborský. Jinak hra byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Hned po přestávce na nás hosté nastoupili a výsledkem bylo vyrovnání Štěpánkem. Vítězný gól dal opět Poborský, tentokrát po krásně zahraném přímém kopu, kdy jeho střela přeletěla přes zeď a skončila za tyčí hostující branky. Kluky chci pochválit za odmakaný zápas. Důležité bylo, že Čuta až na jednu situaci uhlídal Štěpánka, který byl velmi nebezpečný. Jinak si myslím, že se hrálo velmi kvalitní utkání, ke kterému přispěla obě mužstva.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: HONZÍK René - ERNST Martin, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.