Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Suchdola nadělila bůra Popelínu


Branky


0

O osudu střetnutí rozhodla povedená čtvrthodinka v úvodním dějství, během které suchdolská rezerva protivníkovi nasázela všech pět gólů. Ve druhé půli už nebylo oč hrát, což se na úrovni projevilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první polovině

Do utkání Suchdol vstupovala s povinností získat 3 body a napravit tak předešlé domácí utkání s Klikovem. Začátek utkání byl vcelku zbrklý, kdy se ani jednomu z mužstev nedařila kombinace. I přes toto mělo více ze hry domácí mužstvo. Na první gól se čekalo asi 20 minut, kdy se do samostatného úniku dostal domácí Lukáš Štěpánek a po kličce gólmanovi vsítil první gól. Po půl hodině šel dolů domácí krajní záložník Lukáš Kuchyňka, kterému došly síly po alkoholovém opojení z předešlého večera. Střídání naprosto oživilo hru a začaly gólové hody. Pak následoval další únik Štěpánka, který zastavil až nedovolený zákrok gólmana Kadlece. Penalty se zhostil neomylně kapitán Martin Matějček. Další gól přidal Petr Krejčí, který využil chyb v obraně a obstřelil gólmana. Další gól přidal znovu Krejčí, který využil znovu chyby hostující obrany a svého důrazu, k tomuto gólu pomohl první dotyk střídajícího Kollmanna. Po tomto gólu se hostům zcela rozpadla obrana a poslední gól poločasu vsítil po krásném pasu z poloviny hřiště od kapitána Matějčka, Jan Heřman. Hosté pak měli šance, ale narazili buď na dobře připraveného gólmana Kanděru nebo na domácí pevnou obranu. 

 

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhá půle už byla spíše taková nakopávaná a nebyl na ní hezký pohled. Dalších branek se diváci nedočkali a tři body, tak zůstávají doma. Popelín se dál krčí na předposledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Zápas hodnotím velmi pozitivně, přišlo dost hráčů, že jsme jednoho museli poslat z kabiny do hospody na pivo, páč by se nevešel na soupisku. Kéž by to bylo častěji. První půle byla velmi vydařená. Krásné akce a především důraz v zakončení oceňuji. Vyzdvihl bych především Brabce na bekovi a dobře zahrál i Radek Polák na předstoperovi. Snad podobný výkon předvedeme i za týden

SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve čtvrtém kole okresního přeboru jsme odjeli do Suchdola nad Lužnicí. Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z předchozího zápasu a v Suchdole bodovat. Dvacet minut prvního poločasu jsme hráli podle našich představ. Poté ale přišla čtvrthodina hrůzy, když jsme od 24-té do 38 minuty pětkrát inkasovali. První gól jsme dostali z ofsajdu, druhý z penalty a další tři po individuálních chybách. Druhá půle se dohrávala jen z povinnosti, domácí si hlídali svůj náskok a my jsme nebyli schopni dosáhnout ani čestného úspěchu.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - J. Brabec [-] , R. Gorný [-] , L. Kuchyňka [-] (30. J. Kollmann [-] ) , D. Čáp [-] , J. Heřman [-] , M. Havelka [-] (73. K. Trmal [-] ) , L. Štěpánek [-] (57. P. Dlužanský [-] ) , P. Krejčí [-] (60. D. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] , R. Polák [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - D. Kučera [-] , T. Mach [-] (62. V. Sztarsich [-] ) , P. Pacholík [-] (46. M. Zaňák [-] ) , P. Neuber [-] - F. Slavík [-] , V. Princ [-] (70. P. Valek [-] ) , R. Stejskal [-] , K. Tolkner [-] - P. Pacholík [-] , O. Doležal [-] (75. J. Dolák [-] )

ŽK: 32. J. Kadlec .
Hráči zápasu: R. Gorný , D. Čáp , P. Krejčí .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - TRMAL Karel (N), MÁCHA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.