Kunžak překvapil domácí Starou Hlínu


Branky


0

Ve večerní duelu pod umělým osvětlením favorizovaným domácím nevyšel začátek a nováček se ujal vedení. O vyrovnání Staré Hlíny se postaral její nejlepší střelec z minulé sezony Šrom. Rozuzlení přišlo v 63. minutě, kdy se prosadil Brtník a zajistil svému týmu nečekané vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Utkání se odehrálo v nezvyklém čase, tedy od 20:00, pod umělým osvětlením v areálu Staré Hlíny. Do Zápasu hostující tým vstoupil velmi aktivně. Držel balon a využíval rychlých útoků po stranách. Tím si také vytvořili několik slibných šancí. Po kombinaci na levé straně se do dobré pozice dostal P. Ferdan, ale nepropálil domácího brankáře Rychlého. Stejnou nabídku ke skórování dostal také O.Hudziec, který bohužel netrefil branku. Hned vzápětí se ovšem po přihrávce ze středu hřiště dostal do velkého vápna Štefan Rigo, a v 8. minutě přízemní střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci - 0:1. Zhruba půl hodinu první půle, hosté hráli přesně to, co chtěli a rychlou kombinací se dostávali do spousty příležitostí, které ale bohužel nedokázali proměnit v další góly. O to víc je pak mrzelo ve 33. minutě, kdy domácí útočník Oldřich Šrom dostal pod tlak gólmana P. Janáka, kterému sebral míč a zakončil z velkého úhlu přesně mezi tyče.

 

Kunžak odváží plný bodový zisk

Závěr prvního poločasu hodili hosté za hlavu a nastoupili na soupeře stejně, jako v první půli. Gól se jim podařilo vstřelit až po standardní situaci v 63. minutě, kdy D. Mašek po domluvě s Josefem Brtníkem lehce překopl zeď, a druhý zmíněný těsně před vybíhajícím gólmanem domácích hlavou tečoval míč do brány - 1:2. Do konce zápasu už žádný gól nepadl, takže se jednalo o gól vítězný. TJ Kunžak si tak odváží všechny body ze Staré Hlíny a domácí tak hledají formu z minulé sezóny.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: V domácím utkání nám opět uniknul začátek a prohrávali jsme zase od prvních minut, kdy se hostující útočník prosadil po úniku po levé straně a na jeho přízemní střelu k zadní tyči se domácí gólman natahoval marně. V první poločase ještě stačil vyrovnat náš nejlepší střelec minulého ročníku, když svým důrazem při napadání nedal klid hostujícímu gólmanovi, který vyběhnul až za velké vápno, oloupil ho o míč a z velkého úhlu trefil prázdnou branku. Hosté rozhodli v druhém poločase, když na centrovaný míč do vápna si domácí brankář křiknul, ale míč ještě stačil tečovat hostující útočník, který vybídnul spoluhráče na malém vápně, který se nemýlil. Kunžak má převážně mladý tým a na našem hřišti se prezentoval rychlým a kombinačním fotbalem.




Místo: Stará Hlína. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BICEK Roman - BARTYZAL Vladimír (N), FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.