2:1
(1:0)
90. M. Bican
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov bere na domácí půdě tři body


Branky


21. O. Šetka , 59. V. Čapek - 90. M. Bican
0

Po dvaceti minutách poslal Klikov do vedení povedeným „angličanem" z trestného kopu Šetka a celý první poločas se hrálo prakticky na polovině soupeře, ale další trefu domácí připojili až v 59. minutě. Poté však výrazně polevili, Staré Hobzí hru vyrovnalo a v úplném závěru se dočkalo čestného úspěchu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla první poločas

Od úvodních minut utkání byli domácí hráči aktivnější, zatlačili soupeře před jejich bránu, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Asi v 15. minutě se zranil hostujícíc krajní záložník Peterek, když ho fauloval domácí obránce, bohužel rozhodčí nechal hru pokračovat a neocenil zákrok ani žlutavou kartou. Pro hostující tým, který přijel v oslabené sestavě tak přišla první rána. Ve 20. minutě přišla druhá, když zahrával Ondřej Šetka z pravé strany přímý kop a jeho střela zapadla krásně k tyči, takže brankář Vlasák byl bez šance zakročit - 1:0. I nadále si klikovští udržovali převahu v poli, hosté podnikali sporadické útoky, ale bez přesného zakončení. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácího mužstva.

 

Čapkův gól znamenal tři body pro Klikov

Druhý poločas začal klikovským náporem, po pěkné kombinační akci Mládka s Václavem Čapkem v 59. minutě se domácí ujali vedení 2-0. Vedení o dvě branky je tak trochu ukolébalo, hosté se začali osmělovat čím dál víc a začali si vytvářet i šance, které však ke štěstí domácích zakončovali nepřesně a někdy i až moc zbrkle. Hosté nastřelili v průběhu poločasu třikrát břevno a jednou tyč. Hosté se nakonec dočkali snížení až v nastaveném čase, kdy Milosalav Bican korigoval na konečných 2-1. Staré Hobzí tak ani napočtvrté nevyhrálo a marně hledá svou bývalou formu z minulé sezóny. Klikovský Blesk se zatím drží v předních příčkách tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Od úvodních minut utkání jsme byli aktivnější, zatlačili jsme soupeře před jejich bránu, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Ve 20.minutě zahrával Šetka z pravé strany přímý kop a jeho střela zapadla krásně k tyči, takže brankář byl bez šance zakročit. I nadále jsme si udržovali převahu v poli, hosté podnikali sporadické útoky, ale bez přesného zakončení. Druhý poločas začal našim náporem, po pěkné kombinační akci Mládka s Čapkem v 59. minutě jsme se ujali vedení 2-0. Vedení o dvě branky nás tak trochu ukolébalo, hosté se začali osmělovat čím dál víc a začali si vytvářet i šance, které však k našemu štěstí zakončovali nepřesně. Dočkali se až v nastaveném čase, kdy Bican korigoval na konečných 2-1. Naše vítězství mohlo být ještě vyšší, ale naše tři střely zastavilo břevno. Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepší a vyhráli jsme zcela zaslouženě. Dnes se dařilo na stoperu Láďovi Michalovi, aktivní byl též ve středu pole Dan Přílepek.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Na zápas jsme opět neodjeli úplně kompletní, ale to je naše dlouhodobá bolest. Prvních dvacet minut byli jasně lepší domácí, zatlačili nás a my neměli žádnou šanci. Posléze dali domácí krásný gól z přímáku. Nám se předtím zranil krajní záložník Peterek, když ho jasně fauloval obránce, žel bohu rozhodčí nechal hru plynout a neocenil zákrok žlutavou barvou. Byli jsme celkem bezzubí v zakončení, resp. jsme ani nezakončili. Druhá půle byla trochu lepší, vytvořili jsme si nějaké šance, ale gol z nich nepadl. Naopak domácí udeřili, možná z ofsajdu, ale to je jedno. My korigovali až minutu před koncem. Je třeba říct, že jsme si bod nezasloužili, hosté nastřelili snad tři břevna a jednu tyč. Jen je k pousmání nebo k pláči chování některých domácích hráčů ke konci zápasu (viz gólman), kteří zdržují, polehávají a co víc, posvětí jim to rozhodčí, který nechává vše bez napomenutí. Je to trapné a myslím, že to na hřiště úplně nepatří. Náš výkon velmi slabý, rozhodčího snad ještě o stupeň horší.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - L. Michal [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] , J. Drábek [-] - V. Čapek [-] (73. M. Mužík [-] ) , D. Přílepek [-] , O. Šetka [-] , J. Lochman [-] (59. J. Němec [-] ) - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] (89. D. Melichar [-] ) -

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - V. Zejda [-] , J. Štibich [-] , O. Dokulil [-] , M. Bican [-] , P. Zejda [-] - A. Veverka [-] , D. Malášek [-] (64. Z. Bican [-] ) , P. Distl [-] - B. Brůžek [-] , J. Peterek [-] (20. H. Bican [-] )

Hráči zápasu: L. Michal , D. Přílepek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BEDNÁŘ Václav (N), PAVLŮ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.