0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov vyloupil Suchdol


Branky


0

Suchdolská rezerva měla proti oslabenému protivníkovi více ze hry, brankově však převahu vyjádřit nedokázala, přestože k tomu měla několik nadějných možností. Klikov o vítězství rozhodl šťastným gólem Mládka deset minut před koncem, jehož střela se od břevna odrazila do gólmana a od něho do sítě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Rostislav Gorný: Byl to pro nás smolný zápas, v němž jsme si prohrát určitě nezasloužili.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Hrálo se ve velkém vedru a tomu také odpovídalo nasazení obou týmů v zápase. Po vyrovnaném úvodu utkání se do první šance dostali domácí, ale neproměnili. Blesk o několik minut později z přímého kopu po střele Mládka trefil pouze břevno. Hra se odehrávala především ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách. Ve druhém poločase měli optickou převahu domácí, ale bez výraznějšího zakončení. Když už se zdálo, že se utkání blíží k zasloužené remíze, prosadil se ve velkém vápně Mládek, který prudkou střelou trefil břevno, míč se odrazil od země do zad brankaře Poláka a skončil v síti. Závěrečný nápor domácích již Blesk ubránil a tak se raduje z první výhry v sezoně. Dnes se dařilo především střelecky agilnímu Mládkovi, který kromě branky ještě několika střelami vyzkoušel pozornost domácího brankaře.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - R. Gorný [-] , L. Kuchyňka [-] (76. K. Trmal [-] ) , R. Polák [-] , J. Heřman [-] , M. Havelka [-] (60. D. Trmal [-] ) , J. Brabec [-] , P. Krejčí [-] (85. M. Durek [-] ) , M. Matějček [-] , L. Chládek [-] (46. T. Záruba [-] ) , D. Čáp [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - L. Michal [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] , R. Hynek [-] - J. Němec [-] , J. Lochman [-] (88. A. Novodvorský [-] ) , O. Šetka [-] , D. Melichar [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] -

ŽK: 37. J. Brabec , 84. D. Trmal - 83. R. Plucar .
Hráči zápasu: Z. Mládek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HONZÍK René - CIGÁŇ Roman, TRMAL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.