5:1
(0:0)
57. M. Vonka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice deklasovaly Staňkov


Branky


47. T. Koranda , 49. M. Fiala , 51. M. Fiala , 77. R. Mikudim , 82. R. Mikudim - 57. M. Vonka
0

Lokomotiva měla celé utkání výraznou převahu, ale v první půli ji ještě nedokázala zužitkovat. Domácí však uklidnily tři rychlé trefy hned po změně stran, po nichž Staňkov definitivně odpadl a bylo pouze otázkou, jak velký příděl si odveze.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Zápas se odehrál za horkého nedělního odpoledne, což se také projevilo na stavu hráčů. V prvním poločase se nic zásadního neudálo. Za zmínku stojí šance domácího Milana Fialy, který měl jedinou větší šanci Velenic. V prvním poločase hosté proti favoritovi hráli účelný fotbal ze zajištěné obrany, což viditelně dělalo domácím velké problémy a v útočné fázi se nemohli prosadit, neboť si za celý poločas vytvořili jednu stoprocentní šanci Naopak Staňkovští ve 44. minutě trefili tyč, kterou napálil kanonýr Studnička. Diváci se branek nedočkali a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu. To co přišlo ve druhé půlce zápasu asi nikdo nečekal.

Gólové hody ve druhé polovině

Do druhé půle šli domácí s jasným cílem dát gól. Pro hosty tak poločas začal přímo katastrofálně. Ve 47. minutě otevřel skóre Tomáš Koranda a bylo to 1:0 pro domácí. Poté se povedlo Velenicím přidat čtyři další branky po akcích Jiřího Mikla, když se prosadili utočná esa Milan Fiala a Roman Mikudim, kteří přidali po dvou gólech. Hosté v tuhle chvíli nestačili na domácí a další půltucet šancí ještě Velenice dokázali zahodit. Staňkov tak jen v 57. minutě přidal čestnou branku po trefě Mojmíra Vonky. Výhra 5:1 je pro domácí zasloužená, ale gólové hody mohli být daleko větší. České Velenice si tak drží druhou příčku v tabulce za Bystřicí jen díky horšímu skóre.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: Zápas se odehrál za horkého počasí což se projevilo.V prvním poločase se nic zásadního neudálo. Za zmínku stojí šance Milana Fialy, který měl jedinou větší šanci domácích. Do druhé půle jsme šli s jasným cílem dát gól. Povedlo se nám to a po akcích Jirky Mikla když se prosadili utočná esa Fiala a Mikudim. Hosté nám nestačili a další půltucet šancí jsme zahodili. Pochválil bych ještě Honzu Mikla, který nastoupil na stoperu. Výhra 5:1 je zasloužená, ale gólové hody mohli být větší.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V prvním poločase jsme proti favoritovi hráli účelný fotbal ze zajištěné obrany, což viditelně dělalo domácím velké problémy a v útočné fázi se nemohli prosadit, neboť za celý poločas si vytvořili jednu stoprocentní šanci, my naopak ve 44.minutě jsme Studničkou trefili tyč. Druhý poločas začal pro nás katastrofálně, než jsme se rozkoukali svítila na časomíře 51.min. a stav 3-0 pro domácí, naše obrana byla v té době dost otevřená a o zápase bylo rozhodnuto. V poslední čtvrthodince domácí přidali další dvě branky, když navíc ještě neproměnili některé své další šance.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] (83. B. Maroušek [-] ) - T. Zemánek [-] , Š. Filo [-] (46. T. Koranda [-] ) , P. Bambule [-] (67. K. Macho [-] ) , P. Zemánek [-] , R. Mikudim [-] , J. Mikl [-] , J. Mikl [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] (57. Z. Zlamšídlo [-] ) , M. Fiala [-]

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - R. Puhlovský [-] , M. Studnička [-] , J. Váňa [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] (33. M. Tobolka [-] ) , M. Vonka [-] , M. Vonka [-] , A. Bednář [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-]

ŽK: 30. J. Bittengl - 12. J. Cepák , 70. M. Vonka .
Hráči zápasu: J. Mikl , J. Mikl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KOLLMANN Jaroslav, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.