Strmilov si odváží všechny body z Kunžaku


Branky


0

Nováček přeboru v místním derby při pouťovém veselí a před zraky 150 diváků skalp favorizovaného rivala nezískal. Kunžak v první půli třikrát ztroskotal na výborně chytajícím hostujícím brankáři Přibylovi a naopak svými chybami a následnými fauly nabídl Strmilovu řadu standardních situací. Po jedné z nich se těsně před pauzou prosadil Dohnal a stejný hráč určil hned na začátku druhé půle po zmatcích v obraně soupeře výsledku konečnou podobu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před přestávkou vystřelil vedení strmilovský Dohnal

Derby mezi Kunžakem a Strmilovem začal ponědku vlažně. Zápas se odehrával ve velmi velkém horku a bohužel se ani jednomu z týmů nepodařilo splnit očekávání diváků, kteří tentokrát dorazili opravdu ve velkém počtu. V první půli měly oba týmy několik šancí, při kterých se vyznamenali oba brankáři. O něco více pak vyčníval gólman hostů Přibyl, který už od začátku zápasu hasil velké chyby ve Strmilovské obraně. Největší příležitost domácích měl v prvním poločase D. Mašek, který se dostal až za obranu, ale brankáře nepřekonal. I přes několik šancí oba týmy nepředvedli pěkný fotbal a spíše nakopávali míče. Těsně před koncem poločasu, ale byli hosté šťastějším týmem a díky Tomáši Dohnalovi se dostali do vedení. Do konce prvního dějství to bylo vše a hosté tak odcházeli do kabin o něco spokojenější.

 

Dohnal přidal další branku a stvrdil výhru Strmilova

Druhý poločas zápasu začal pro hosty výborně. Minutu po začátku se opět trefil strmilovský kanonýr Tomáš Dohnal a hosté tak vedli už o dvě branky. Utkání se dál vyvíjelo podle scénáře prvního dějství. Hráčům se v odpoledním vedru nechtělo moc běhat a hrálo se většinou bez pěkné kombinace nebo nějaké myšlenky. Do žádné výrazné šance se hosté ani domácí nedostali a přítomní diváci se museli i trošičku nudit. Strmilov vedení přesto uhájil a odváží si z Kunžaku všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
TJ Kunžak - Fotbal: Zápas se odehrával ve velmi velkém horku a bohužel se ani jednomu z týmů nepodařilo splnit očekávání diváků, kteří tentokrát dorazili opravdu ve velkém počtu. V první půli měly oba týmy několik šancí, při kterých se vyznamenali oba brankáři. O něco více pak vyčníval gólman hostů Přibyl, který už od začátku zápasu hasil velké chyby ve Strmilovské obraně. Největší příležitost domácích měl v prvním poločase D. Mašek, který se dostal až za obranu, ale brankáře nepřekonal. I přes několik šancí oba týmy nepředvedli pěkný fotbal a spíše nakopávali míče. O něco šťastnější avšak byli s výsledkem zápasu hosté, jelikož se jim po velkých chybách v obraně domácích hráčů z Kunžaku, ke konci prvního a začátkem druhého poločasu, podařilo T. Dohnalovi protlačit do sítě dvě branky.

TJ Jiskra Strmilov
Pavel Šuba: Zápas v Kunžaku nenabídl zrovna pěknou podívanou. Oba týmy po většinu utkání hrály dlouhé nakopávané míče.Takže se hrálo prakticky bez středu hřiště. Chtěl bych vyzdvihnout našeho brankáře Přibyla, který nás několikrát podržel a samozřejmě, taky střelce obou gólů Dohnala. Naopak hrozný výkon podal rozhodčí Chlaň, jehož výkon nelze hodnotit slušnými slov. Doufám, že naše hra se zlepší, aby se diváci měli opět na co dívat.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - P. Hynek [-] , M. Dvořák [-] , K. Winkler [-] , J. Brtník [-] , Š. Rigo [-] , D. Mašek [-] , P. Ferdan [-] (57. R. Hrůza [-] ) , J. Eichler [-] (29. T. Kratochvíl [-] ) , O. Hudziec [-] , Š. Peterka [-] (75. F. Koranda [-] )

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , P. Šuba [-] , M. Lehejček [-] (84. M. Tuček [-] ) - Z. Popelka [-] , F. Procházka [-] (67. J. Hanzal [-] ) , D. Hanzal [-] - T. Dohnal [-] (79. T. Holec [-] ) - L. Janák [-] , J. Kubíček [-] (75. A. Bláha [-] )

ŽK: 44. M. Dvořák .
Hráči zápasu: O. Přibyl , T. Dohnal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KORANDA Zdeněk, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.