Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:30

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov nedal na svém hřišti šanci Kunžaku


0

Nováček z Kunžaku se sice v 19. minutě ujal vedení, ale jinak domácí defenziva dirigovaná stoperem Cepákem pracovala zodpovědně. Hraničář navíc zásluhou slepených gólů Studničky v rozmezí tří minut dokázal do přestávky skóre otočit. Ve druhém poločase sice měli hosté míč častěji na kopačkách, ale žádnou vyloženou příležitost si nevytvořili. To staňkovský Studnička byl nadále při chuti. V 68. minutě sice z dorážky do odkryté branky z malého vápna trefil jen břevno, ale o pět minut později si vše vynahradil a zkompletoval čistý hattrick, čímž bylo o vítězství domácích de facto rozhodnuto.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obrátili nepříznivé skóre

Po porážce ve Stráži chtěli staňkovští na domácím hřišti s nováčkem OP bodovat, ale věděli, že je nečeká lehké utkání, neboť hosté přijeli s velice mladým mužstvem. Od začátku chtěli hosté držet balon a nepustit soupeře do šancí. To se jim víceméně dařilo, ovšem díky nepřesnostem a terénu se kombinacemi nijak daleko nedostali a nemohli tak dlouho ohrozit branku soupeře. Úvod zápasu tak byl oboustranně hodně opatrný, ale v 19. minutě už se skóre měnilo, když Josef Brtník nejprve centroval a pak odražený míč přesně namířil k přední tyči, kterou si již gólman Hejna nehlídal. Od té chvíle hrál Kunžak na soupeřově polovině a měl i několik standardních příležitostí, které ovšem zůstaly nevyužity. Ve velice vyrovnaném prvním poločase se dostali ke slovu i domácí hráči v poslední  desetiminutovce prvního poločasu během 3. minut obrátili nepříznivé skóre dvěma brankami Miroslava Studničky a do šaten tak domácí odcházeli přeci jenom v lepší náladě.

 

Studnička zkompletoval hattrick

Druhý poločas sliboval napínavou podívanou. Hosté rozhodně nehodlali složit zbraně a chtěli s výsledkem něco udělat. I když měli druhý poločas více v držení míč, prakticky se ale nedostali oproti domácím do žádné vyložené brankové příležitost a když Miroslav Studnička v 73. minutě dovršil svou třetí brankou hattrick, bylo o zápase prakticky rozhodnuto, navíc ještě přidali čtvrtou branku, když se trefil Radek Puhlovský. Staňkovští hráči odehráli zápas zkušeně a celé mužstvo stačilo držet krok s mladíky z Kunžaku. Hráčem utkání byl jednoznačně Studnička, který kromě hattricku měl další dvě vyložené příležitosti, největší v 68. minutě, kdy z hranice malého vápna nasměroval míč pouze do břevna. Domácí mančaft tak urval všechny body pro sebe.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Po porážce ve Stráži jsme potřebovali na domácím hřišti s nováčkem OP bodovat, ale věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání, neboť hosté přijeli s velice mladým mužstvem. Začátek zápasu byl oboustranně opatrný, ale v 19.min. jsme pustili hosty lehce do vedení. Ve vyrovnaném prvním poločase jsme naštěstí v poslední desetiminutovce prvního poločasu během 3.min. obrátili nepříznivé skóre dvěma brankami Studničky a do šaten jsme odcházeli přeci jenom v lepší náladě. Ze druhého poločasu jsme měli obavy, zdali naši starší hráči dokáží udržet krok s mladíky z Kunžaku, ale naštěstí hosté, i když měli druhý poločas více v držení míč, se prakticky nedostali oproti nám do žádné vyložené brankové příležitost a když Studnička v 73.min. dovršil svou třetí brankou hattrick, bylo o zápasu prakticky rozhodnuto, navíc jsme ještě přidali čtvrtou branku. Naši hráči odehráli zápas zkušeně, pochvalu zaslouží celé mužstvo, ale hráčem utkání byl Studnička, který kromě hattricku měl další dvě vyložené příležitosti, největší v 68.min. kdy z hranice malého vápna nikým neatakován dorážku do odkryté brány nasměroval pouze do břevna.

TJ Kunžak
Denis Mašek: Již předem jsme věděli, že nás nebude čekat nic lehkého. Od začátku jsme proto chtěli držet balon a nepustit soupeře do šancí. To se nám víceméně dařilo, ovšem díky nepřesnostem a terénu jsme se kombinacemi nijak daleko nedostali a nemohli tak dlouho ohrozit branku soupeře. Jediná naše zdařená kombinace po levé straně pak skončila gólem v 19. minutě, kdy J.Brtník nejprve centroval a pak odražený míč přesně namířil k přední tyči, kterou si již gólman nehlídal. Od té chvíle jsme hráli na soupeřově polovině a měli i několik standardních příležitostí, které ovšem zůstaly nevyužity. Vše vycházelo víceméně dle plánu, až do 35. minuty, kdy jsme po naší ofsajdové situaci trestuhodně neuhlídali rychlou rozehrávku soupeře a domácí útočník proměnil samostatný únik proti P.Janákovi. Ten samý hráč pak rozhozenou obranu zaskočil ještě jednou a do kabin jsme tak šli za stavu 2:1. Absolutně jsme nesplnili to, co jsme si o pauze řekli a místo klidné kombinace začali míče nakopávat, a tam už si to zkušené Staňkovské mužstvo lehce pohlídalo a z brejků ještě navýšilo skóre na 4:1.



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
J. Hejna [-] - M. Černoch [-] (27. J. Váňa [-] ) , R. Puhlovský [-] (80. R. Pipek [-] ) , M. Studnička [-] , A. Bednář [-] , R. Novák [-] , M. Vonka [-] , M. Vonka [-] (48. V. Matuška [-] ) , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , P. Jecha [-]

TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Brtník [-] , Š. Rigo [-] (70. F. Koranda [-] ) , D. Mašek [-] (82. J. Süssenbeck [-] ) , P. Ferdan [-] , J. Eichler [-] , T. Kratochvíl [-] (66. R. Hrůza [-] ) , J. Brunner [-] , D. Karpíšek [-] , O. Hudziec [-] , Š. Peterka [-]

ŽK: 30. J. Brtník , 47. Š. Rigo .
Hráči zápasu: M. Studnička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.