Strmilovští fotbalisté domácí utkání zvládli


Branky


35. D. Hanzal , 58. J. Hanzal , 68. J. Dvořák (p.) - 85. J. Kozel
0

Úvod patřil Stráži, neboť domácí do zápasu vstoupili příliš opatrně. Strmilov však postupně přebíral otěže a jeho hráče uklidnil vedoucí gól ve 35. minutě. Po obrátce už favorit předváděl očekávaný výkon, vytáhl skóre na 3:0 a hosté korigovali až pět minut před koncem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Zápas Strmilova se Stráží se hrál v poklidném tempu a pro diváky nebyl příliš atraktivní. Na horké půdě ve Strmilově citelně chyběli celkem 4 hráči z úspěšné sestavy Stráže z minulého kola. Po začátku utkání, kdy domácí udělali několik chyb převzali dirigování hry a vytvářeli si šance. Domácí celek v úvodu utkání umožnil několik průniků do zmatkující a nesoustředěné obrany, ale žádný ze strážských útočících hráčů toho nedokázal využít ke skórování. Pak již převzali otěže hry domácí, nejprve trefili Kubíčkem břevno a vzápětí šli ve 35. minutě po přesné střele Davida Hanzala do vedení. Do konce poločasu už se nic nestalo a k vidění tak byla jen jediná branka.

Strmilov bere všechny body

Ve druhém poločase pokračoval výkon obou týmu z prvního dějství. Domácí drželi míč a Stráž spoléhala na rychlé brejky. Přibližně po hodině hry se dokázal prosadit po rohu Jiří Hanzal a o chvíli později si došel pro faul Jan Dvořák, který sám penaltu bezpečně proměnil. Hostům se podařilo porážku zmírnit až v závěru utkání, kdy již dal trenér domácích herní příležitost několika náhradníkům, když se trefil Jan Kozel. Do konce zápasu se žádné drama nekonalo a Strmilov si tak v pohodě dokráčel pro první tři body v nové sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
František Procházka: Zápas se Stráží se hrál v poklidném tempu a pro diváky nebyl příliš atraktivní. Po začátku utkání kdy jsme udělali několik chyb jsme převzali hru a vytvářeli si šance. Jednu z nich po pěkné akci využil D. Hanzal. Ve druhém poločase pokračoval výkon obou týmu z prvního dějství, my jsme drželi míč a Stráž spoléhala na rychlé brejky. Cca po hodině hry se dokázal prosadit po rohu J. Hanzala a chvíli později si došel pro faul J. Dvořáka, který sám penaltu bezpečně proměnil. Hostům se podařilo v závěru snížit na konečných 3:1. Určitě bych vyzvihl oba naše krajní beky Jana Dvořáka a Martina Nováka, kteří neúnavně po celý zápas podporavali útočnou snahu našeho týmu.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Na horké půdě ve Strmilově nám citelně chyběli celkem 4 hráči z úspěšné sestavy z minulého kola. Domácí celek nám v úvodu utkání umožnil několik průniků do zmatkující a nesoustředěné obrany, ale žádný z našich útočících hráčů toho nedokázal využít ke skórování. Pak již převzali otěže hry domácí, nejprve trefili Kubíčkem břevno a vzápětí šli ve 35. minutě po přesné střele D. Hanzala do vedení. Po změně stran přidali další 2 góly a zápas definitivně rozhodli. Našemu mužstvu se podařilo porážku zmírnit až v závěru utkání, kdy již dal trenér domácích herní příležitost několika náhradníkům.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , M. Novák [-] (83. Š. Přibyl [-] ) , P. Šuba [-] (60. T. Holec [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Hanzal [-] (78. M. Přibyl [-] ) , D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] , F. Procházka [-] , O. Přibyl [-] - J. Kubíček [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - Z. Koranda [-] (85. M. Stejskal [-] ) , P. Přílepek [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , J. Dědič [-] (46. J. Čada [-] ) , L. Chovítek [-] , P. Chmelař [-] , T. Merčák [-] , J. Šimánek [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - KORANDA Zdeněk, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.