Stráž doma porazila Staňkov


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: V duelu dvou bývalých velkých rivalů v krajské I.B třídě nastoupilo na obou stranách značné množství harcovníků, kteří předvedli divákům velice bojovný a napínavý fotbal se spoustou pěkných gólů. V první půli se několikrát vyznamenal náš brankář Jan Jedlička, zatímco hostující veterán Hejna inkasoval 2 branky. Po změně stran hosté rychle snížili, převzali iniciativu a podařilo se jim průběžné skóre srovnat na 2:2. Hráči našeho mužstva si pak sáhli na zbytek fyzických a jejich snaha byla korunována 2 výstavními vítěznými trefami.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: V prvním poločase se hrál vyrovnaný duel, domácí na rozdíl od nás své šance proměnili, ale druhou branku do šaten ve 45.min. jsme dostali poté, co jsme trestuhodně nechali strážského hráče samotného ve velkém čtverci, což nebyl problém ke skórování. Na začátku druhého poločasu domácí trefili v šanci tyč, ale poté jsme převzali iniciativu, domácí jsme zatlačili na jejich polovinu a podařilo se nám vyrovnat, navíc za nerozhodného stavu Vonka ml. dalekonosnou střelou trefil břevno domácích. Ale v zápase jsme opět doplatili na špatné obsazování hráčů soupeře, neboť v 76.min. po centru od rohového praporku, trestuhodně neobsazený strážský hráč z malého vápna pohodlně hlavou skoroval, v závěru domácí krásnou střelou zdálky pojistili své vedení. Remíza by asi byla spravedlivá, k vzhledem k průběhu zápasu, ale štěstí se nakonec naklonilo na stranu domácích.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] , J. Jančura [-] , D. Škopek [-] - Z. Koranda [-] (67. M. Jann [-] ) , T. Merčák [-] , V. Čurda [-] , J. Kozel [-] - D. Vostrý [-] (89. J. Čada [-] ) , J. Dědič [-] -

TJ Hraničář Staňkov
J. Hejna [-] - S. Fila [-] , M. Studnička [-] , R. Novák [-] , M. Černoch [-] (40. M. Vonka [-] ) , M. Vonka [-] , V. Matuška [-] (5. R. Puhlovský [-] ) , A. Bednář [-] , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-]

ŽK: 40. M. Zvára , 58. T. Merčák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - MACHÁČEK Patrik, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.