Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená na svém hřišti přehrála Klikov


Branky


0

V 1. kole nové sezóny okresního přeboru přivítala Studená na domácí půdě soupeře z Klikova. Hned na úvod podzimní části se tak střetly dva týmy, které se letos budou chtít poprat o přední pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zakončen remízou

Oba týmy nastupovaly do zápasu s novými sestavami doplněné letními posilami. Na straně Studené se ale museli obejít bez dvou jejich tahounů a to kapitána Adamce a útočníka Dvořáka. Avšak jejich absence nebyla vůbec znát, jelikož ve 13. minutě se prosadil útočník Daniel Krasnovský, když svojí levou nohou otevřel skóre utkání. Odpověď hostů ale byla více než rychlá. Ve 14. minutě dostal totiž ve vápně přesnou přihrávku volný Václav Čapek a dokázal skórovat. Ve 27. minutě udeřil Václav Čapek podruhé a jeho střela zapadla přesně do šibenice. Studená chtěla do poločasu na tento gól odpovědět a podařilo se jí to dvě minuty před poločasovou pauzou, kdy domácí zahrávali pokutový kop. Míč si na puntík postavil Josef Šimánek a střelou k tyči penaltu úspěšně proměnil. Tím také stanovil poločasovou plichtu 2:2.

Domácí přidali dvě branky

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou a ačkoliv byli několikrát blízko gólu, skórovat se jim nepodařilo. Naopak na druhé straně se v 63. minutě po rohovém kopu dostal k hlavičce Daniel Krasnovský a podruhé se zapsal mezi střelce. Klikov tak pochopitelně přidal na obrátkách a snažil se o vyrovnávací branku. Hosté postupně zatlačili domácí tým na jejich polovinu a Studená tak už jen bránila jednogólový náskok. Rozhodující moment přišel v závěru utkání, když se při rohovém kopu všichni hráči Klikova včetně gólmana natlačili do vápna domácích, avšak po ztrátě míče přišel protiútok Studené a do prázdné brány poté zakončoval Tomáš Přibyl, čímž stanovil i konečný stav utkání 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Sami jsme byli v očekávání co s námi provede absence klíčových hráčů Libora Dvořáka a Davida Adamce. Bohužel oba budou nejspíše chybět celý podzim. K tomu nám v zápase chyběl Tomáš Grausam a Míra Pelej. Ostatní ovšem bojovali jak lvi a to byl taky důvod naší výhry proti týmu, který po posílení o Dana Přílepka je pro mě aspirantem na vítězství v OP. Hrál se vyrovnaný zápas, ovšem na naší straně byla jednoznačně vůle po vítězství a to nakonec rozhodlo. Naše ambice po dlouhodobém zranění klíčových hráčů musíme přehodnotit. Budeme rádi za klidný střed tabulky a zabudování dalších mladíků do sestavy. Dneska nastoupili patnáctiletí Maška, Přibyl a Kubíček.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Po vyrovnaném začátku zápasu se začali více prosazovat domácí, kteří se také ujali vedení. O minutu později už bylo ale vyrovnáno. Po úniku Přílepka po pravé straně předložil míč volnému Čapkovi, pro kterého už nebyl problém vstřelit branku. Po této brance jsme se herně zvedli, vytvořili jsme si další šance, ale bohužel jsme proměnili jenom jednu.Ve 27. minutě dostal pěkný pas za obranu domácích Čapek, který nádhernou křížnou střelou do šibenice poslal hosty do vedení.Těsně před koncem poločasu z přísně nařízené penalty domácí stav zápasu srovnali. Druhý poločas začal naší velkou šancí, kterou ovšem Plucar k naší škodě neproměnil. Pak ještě Mládek po samostatné úniku přestřelil bránu. Po neproměnění těchto ,,tutovek" udeřilo na druhé straně. Po rohovém kopu se hlavou trefil domácí Krasnovský a od této chvíle jsme to měli hodně těžké .Studená se zatáhla do obrany a začala hrát na brejky. My jsme se těžko prosazovali do její obrany a když jsme si vypracovali nějakou šanci tak jsme jí neproměnili. Myslím si, že zápasu by více slušela remíza, ale naše špatná koncovka nás o body připravila. Naším nejlepším hráčem byl střelec 2 branek Čapek.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - M. Šimánek [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , R. Popelínský [-] - J. Šára [-] (89. J. Kubíček [-] ) , P. Maška [-] (84. T. Přibyl [-] ) , T. Lindourek [-] , J. Šimánek [-] - K. Mitas [-] , D. Krasnovský [-] (78. L. Danyi [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - L. Michal [-] , M. Zavadil [-] , O. Podojil [-] , Z. Zegermacher [-] - V. Čapek [-] , D. Přílepek [-] , O. Šetka [-] , J. Němec [-] (59. J. Lochman [-] ) - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] -

ŽK: 76. T. Lindourek - 16. V. Čapek , 75. Z. Zegermacher .
Hráči zápasu: D. Krasnovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - HAVLÍK Zdeněk, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.