2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 11:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov veze z Frymburku tři body a přezimuje na druhé příčce


Branky


2

Utkání u Lipna mělo jasného favorita - Sokol Kájov. Domácí však předvedli bojovný výkon a do posledních minut sahali po bodech. Všechny si ale odvezl hostující Kájov. Více v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolaj rychle odpověděl na vyrovnání domácích

Utkání s jasným favoritem začalo opatrně a příliš šancí k vidění nebylo. Podle očekávání byl favoritem hostující Kájov, který by se v případě vítězství dostal na druhou příčku OP a přezimoval by právě na stříbrné příčce 8 bodů za neporaženou Zlatou Korunou. 

 

První šanci si vypracovali hosté po centru Haláčka, který v minulém utkání vstřelil dvě branky. Haláčkův centr našel M. Anderleho, ale ten orazítkoval pouze břevno domácí branky. V další šanci se objevil sám Haláček, ale jeho hlavičkový pokus skončil také na břevnu.

 

Ve 26. minutě se Kájovu podařilo otevřít skóre! Háláčkův centr za obranu našel Luigiho Kolaje, který prostřelil brankáře Šislera, 0-1!

 

Těsně před přestávkou přišla překvapivá odpověď domácích. Po rychlém brejku se dostal míč k rozběhnutému Rillichovi, který přehodil bezmocného brankáře Galka a Šumava vyrovnala na 1-1!

 

Minutu na to však vybojoval míč Andrej Didkivský, přihrál na malé vápno Kolajovi, který nadvakrát překonal Šislera, a hosté tak přeci jen vyhráli první poločas, 1-2!

Domácí opět srovnali, ale Anderle rozhodl

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu a padly v něm další dvě branky. Nejprve se podařilo domácím opět vyrovnat. To vše ve 48. minutě, kdy se po nedůrazu hostující obrany dostal k míči Petr Tichovský a umístěnou střelou k tyči vyrovnal na 2-2!

 

Kájovští si však vzali vedení zpět v 70. minutě! Po přihrávce V. Žilavého se k míči dostal Michal Anderle, který prostřelil Šislera potřetí, 2-3!

 

V samotném závěru přišlo vyloučení Petra Žilavého, který dostal červenou kartu za oplácení. To však na vítězství Kájova nic nezměnilo, a ten tak přezimuje na druhé příčce OP.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, člen týmu: Do zápasu vstupoval Kájov v roli jasného favorita. Frymburk ovšem chtěl v posledním podzimním utkání získat taky nějaký bod. Kájov ve vyrovnaném utkání nakonec získal 3 body. Hráči utkání Petr Tichovský - střední záloha, Václav Šisler - brankář.

TJ Sokol Kájov
Jan Petřík, hráč: Vítězství se nerodilo lehce a domácí bojovali do poslední minuty, ale my vyhráli a přezimujeme na druhé příčce.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Šisler [-] - J. Pecha [-] , J. Rillich [-] , J. Vinecký [-] , F. Fatura [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , M. Neumann [-] , V. Tomka [-] , M. Glos [-] , K. Malák [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , P. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] - M. Anderle [-] , D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 35. V. Šisler , 36. K. Malák - 35. A. Didkivský , 55. J. Haláček . ČK: 89. P. Žilavý .
Hráči zápasu: V. Šisler , P. Tichovský - L. Kolaj .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křížek Danek - MALINA František (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2016 09:25
To co předvedl ke konci zápasu Petr Žilavý to není normální! Ten kluk by si to měl asi v hlavě trochu více srovnat!
27. 10. 2016 06:57
I když Frymburk pustí na plac nějaké hráče z á-týmu, kteří můžou být malinko posilněni ze sobotní dokopné, tak to na zkušené hráče z Kájově nebude stačit. Kájov si pojede pro výhru a může tak poskočit na aktuálně druhé místo - před Dolní Dvořiště.