Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 13:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna rozstřílela Frymburk devíti zásahy


Branky


0

Utkání mezi Zlatou Korunou a Frymburskou "benfikou" mělo jasného favorita. Domácí tým ještě neztratil ani bod a své soupeře obdarovává vysokým počtem branek. Před tímto utkáním měla Zlatá Koruna průměr čtyř vstřelených branek na zápas, čímž se nemůže pochlubit žádný jiný klub. Zlatka utkání rozhodla již v prvním poločase a do druhého vstupovala jen s tím, kolik branek ještě bude muset brankář Wudy lovit ze své sítě. Více v podrobném reportu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o své výhře již v první půli

Před tímto utkáním se nabízela otázka zda-li hosté vůbec na zápas přijedou, Frymburk se sice dostavil, ale o jednoho hráče chudší, tudíž nastoupil od začátku pouze v deseti hráčích. Úvod utkání patřil překvapivě hostujícímu Frymburku. Ten zahrozil dvěma střeleckými pokusy, avšak ani šlo pouze o propagační střely. Na první branku se nemuselo čekat dlouho, protože v šesté minutě vysunul Gajdoš kanonýra Rychtáře, jehož pokus brankář Wudy vyrazil pouze k dobíhajícímu Steinocherovi, pro kterého už nebylo nikterak složité trefit odkrytou bránu, 1-0. Rychtář byl opět při chuti, ale ani v deváté minutě jeho pokus brankou neskončil. O vstřelení druhé branky se také pokoušel kapitán P. Zayml, ale mířil jen těsně mimo branku. Zayml se gólové radosti dočkal po čtvrt hodině, když využil hlavou dlouhý aut z pravé strany od Tybitancla, 2-0. Ve třiadvacáté minutě to mohlo být už 3-0, ale po výborném přečtení hry od Homera jeho následný samostatný únik skončil mimo bránu. Po půl hodině hry se však domácí dočkali třetí branky po krásné kombinační akci na jejímž konci byl V. Rychtář, 3-0. O pět minut později byl znovu u míče agilní Rychtář, který byl nejprve faulován ve vápně a poté sám zkušeně proměnil nařízený pokutový kop, 4-0.

 

Pět minut před přestávkou se dočkali gólové radosti také hosté. Rohový kop našel neobsazeného Neumanna, který poslal míč hlavou do sítě a bylo sníženo, 4-1. Poslední slovo v prvním dějství však měli domácí, kteří v poslední minutě vstřelili pátou branku. Pavel Král si narazil míč s Tybitanclem a tváří v tvář brankáři hostí nezaváhal a zvýšil na 5-1. Poté rozhodčí Kemény ukončil první poločas.

Steinocher vstřelil dvě branky a zkompletoval hattrick

Domácí pokračovali v utkání s velkou chutí a hned čtyři minuty po přestávce se radovali znovu. Sólo Slámy skončilo na tyči, odražený míč ale ukořistil sám autor střely, který však viděl ještě lépe postaveného Steinochera, a ten střelou pod břevno vstřelil svou druhou branku v utkání, 6-1. Velká aktivita domácích nesla ovoce také v pětapadesáté minutě, když si tentokrát účastníci šesté branky prohodili role, Steinochera našel pěknou přihrávkou Slámu, který po kličce brankáři zvýšil na 7-1. O čtyři minuty později se míč třepotal v síti poosmé. Po přihrávce Slámy vystřelil Tybitancl, jehož pokus zastavila až síť za zády bezmocného Wudyho, 8-1.

 

V 63. minutě vstřelili branku také hosté. Po faulu J. Krále ve vápně, zahrával Juhaňák pokutový kop, z kterého snížil na 8-2. Zbývající část utkání museli Frymburští dohrávat o devíti, jelikož jeden ze stoperů byl nucen odstoupit kvůli zranění. Domácí tým pokračoval ve velké aktivitě, ale pokusy Slámy, Rychtáře a ani Steinochera v brance neskončili. Poslední jmenovaný se však dočkal tři minuty před koncem, kdy po uvolnění Štěpánkem zkompletoval hattrick povedenou střelou pod břevno, 9-2. V pořadí jedenáctá branka také ukončila gólový účet zápasu a domácí si připsali další tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Soupeř má problémy s hráčským kádrem, a to se projevilo během utkání. Skóre postupně narůstalo, soupeř musel dohrávat v devíti hráčích. Pochvala celému kolektivu, že soupeře nepodcenil. Nejlepší hráč Pavel Zayml, David Steinocher




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , J. Král [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-] , D. Steinocher [-] , M. Homer [-]

FC Šumava Frymburk B
P. Wudy [-] - M. Městecký [-] , M. Schönkypl [-] , J. Pecha [-] , M. Jodl [-] , M. Juhaňák [-] , M. Neumann [-] , D. Antl [-] , M. Pompe [-] , B. Vágner [-] , F. Malina [-]

ŽK: 52. M. Štěpánek , 82. P. Král - 9. J. Pecha , 63. M. Městecký , 82. F. Malina .
Hráči zápasu: P. Zayml , D. Steinocher .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - ŠETELE Miloslav (N), SVOBODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.