Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty poprvé vstřelily gól a to hned sedmkrát


Branky


37. J. Baier , 57. J. Pouzar - 5. M. Beneda , 38. L. Pulec , 41. T. Faltus , 68. T. Valiček , 79. L. Pulec , 81. L. Pulec , 84. M. Kouba
0

Souboj ze dna tabulky svedl do střetu rezervu Nové Vsi - Brlohu B a Hraničář Malonty, které ještě nevstřelily v novém soutěžním ročníku branku. Dlouhé čekání na vstřelenou branku však Malonty v tomto zápase překonaly a po šesti kole slaví regulerní vítězství s vysokým brankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali, ale vzápětí ihned inkasovali

Domácí hráči vstoupili do zápasu velice špatně, protože hosté z Malont jim už v páté minutě připravily první gólovou nadílku. Průnikovou přihrávku mezi domácí obránce dokázal zužitkovat Martin Beneda a otevřel nejen skóre zápasu, ale také gólový účet svého týmu v celé sezoně! Bylo to tedy 0-1 pro Malonty. Domácí se po obdržené brance chvíli zpamatovávali, ale poté se hra vyrovnala. O několik minut později upadl ve vápně domácí J. Baier a rozhodčí Adamovič ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil J. Salzer, ale brankář vystihl jeho úmysl a bravurně zakročil.

 

Vyrovnávací branky se domácí dočkali v sedmatřicáté minutě. M. Baier rozehrával autové vhazování, Loucký propustil na Jana Baiera a ten po skrumáži v malém vápně dopravil míč do sítě, 1-1. Radost z vyrovnání však domácím vydržela pouhých pár vteřin, protože Lukáš Pulec se dostal s míčem na hranici vápna, několika kličkama obehrál R. Postla a poslal míč nechytatelně k levé tyči, 1-2. O další tři minuty později se radovali hosté potřetí, tentokráte nedal domácímu brankáři šanci Tomáš Faltus a upravil na poločasových 1-3.

Poslední desetiminutovka rozhodla o debaklu domácích

V úvodu druhého poločasu se toho moc nestalo. V 57. minutě domácím svitla naděje po úspěšně provedeném trestném kopu J. Pouzara, 2-3. Za pár minut měl příležitost k vyrovnání domácí Varon, ale nepřišel si na hostujícího brankáře Bílého. Po této šanci se jakoby domácí sesypali a na hřišti začaly vládnout Malonty.

 

V 68. minutě fauloval před vápnem Salzer, hosté zahrávali přímý kop, míč si našel cestu k T. Valičkovi, kterého neuhlídal Klein a Valiček skóroval počtvrté, 2-4. Poslední desetiminutovka byla jasně v režii hostujícího týmu a bylo to patrné také v koncovce. V 79. minutě se prosadil podruhé Lukáš Pulec, 2-5, a o další dvě minuty později tentýž hráč završil hattrick, 2-6. Poslední hřebíček do domácí rakve zatloukl po chybě Postla Matouš Kouba a Malonty mohly slavit vítězství 7-2.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Poslední zápasy nám to nějak neklape... Jsme bezzubý v útočné fázi, chybí nám střelec a vlastníma chybama v defenzívě se v zápasech srážíme samy... Nejlepší hráč: J. Baier




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - P. Cába [-] , J. Šusta [-] , D. Šolc [-] , M. Baier [-] , R. Klein [-] - J. Veverka [-] , F. Bauer [-] , J. Salzer [-] , J. Baier [-] - V. Loucký [-] -

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - P. Korch [-] , V. Vaňásek [-] , D. Svatoň [-] , K. Beutl [-] - M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , T. Faltus [-] , D. Kubánek [-] - L. Pulec [-] , M. Beneda [-] -

ŽK: 66. J. Salzer - 48. M. Kouba .
Hráči zápasu: J. Baier - L. Pulec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VEJVODA Jiří (N), VEVERKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.