Kunčice zdolaly hradeckou Lokomotivu


Branky


44. J. Odehnal (vl.) , 54. J. Mrázek - 76. M. Zvolánek
0

Fotbalisté Kunčic si v zápase s Lokomotivou vytvořily dobré šance, většinu z nich jim ale zlikvidoval brankář Beránek. Domácí ale i díky vlastnímu gólu Hradečanů vstřelili i gól více a zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si Kunčice vytvořily herní převahu, hosté však i díky výkonu brankáře Ivo Beránka odolávali. Hradecká Lokomotiva se do stálejšího náporu příliš nedostávala, a proto se musela spoléhat především na přímočaré protiútoky. Ani z nich ale úvodní branka nepadla. Nátlakové hře Kunčic hosté odolávali až do závěru poločasu. Ve čtyřicáté čtvrté minutě se po standardní situaci nedostal do zakončení žádný z hráčů Kunčic, míč si ale do vlastní sítě nešťastně srazil hostující Jan Odehnal. Kunčice tak vedly po prvním poločase 1:0.

 

Poměrně rychle po začátku druhého poločasu se Kunčicím podařilo zdvojnásobit své vedení, když v padesáté čtvrté minutě zakončil gólově svoji akci Jakub Mrázek. V dalším průběhu měli domácí šance na to, aby přidali i třetí gól, brankář Ivo Beránek ale svými zákroky držel Lokomotivu nad vodou. V sedmdesáté šesté minutě se hostům dokonce podařilo vstřelit kontaktní branku, když na 2:1 dával Marek Zvolánek. Závěr zápasu si ale Kunčice ohlídaly a nedovolily soupeři vyrovnat.  



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Poslední domácí zápas sezony jsme zakončili vítězstvím, takže můžeme být spokojeni. Škoda nevyužitých šancí, takto jsme drželi hosty při životě až do konce zápasu.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hron Miroslav - MEDLÍK Karel, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.